Περιφερειακές εκλογές '19

Ο Στ. Αρναουτάκης συναντήθηκε με κατοίκους και καταστηματάρχες των Μαλίων

Στόχος, όπως είπε, η προσέλκυση ποιοτικότερων επισκεπτών

Περιοδεία πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης στα Μάλια μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του «Κρήτη η Ζωή μας».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

"Ο υποψήφιος περιφερειάρχης που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της τουριστικής περιοχής αλλά και με καταστηματάρχες των Μαλίων και να ακούσει από κοντά τις ανησυχίες τους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συζήτηση που είχε με επιχειρηματίες της περιοχής ο κ Αρναουτάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του νησιού μας  που μόνο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει 25 βραβεία γεγονός που δείχνει τη σοβαρή και με πρόγραμμα προσπάθεια που κάνει η περιφέρεια Κρήτης στον συγκεκριμένο τομέα.

Στόχος της περιφέρειας, όπως είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» είναι η προσέλκυση όχι μόνο περισσότερων επισκεπτών  αλλά και ποιοτικότερου τουρισμού καθώς πρόκειται για έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας της Κρήτης.

Ο κ Αρναουτάκης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται μέσα από την Αγροαναπτυξιακή για τη στήριξη του αγροτικού τομέα αλλά και τη σύνδεση τουρισμού με την αγροτική παραγωγή της Κρήτης προς όφελος και των δύο πλευρών".

 

Σχόλια