Το μήνυμα της Έφης Κουτεντάκη, δύο βδομάδες πριν τις εκλογές

Περιφερειακές
Το μήνυμα της Έφης Κουτεντάκη, δύο βδομάδες πριν τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα καθαρό μήνυμα η Αντιπεριφερειάρχης Ευχαριστία (Έφη) Κουτεντάκη απευθύνεται στους πολίτες του Νομού Ηρακλείου συμμετέχοντας και σε αυτές τις εκλογές στο συνδυασμό «Κρήτη, η ζωή μας» του Σταύρου Αρναουτάκη

Στο μήνυμά της η Έφη, δυνατά και αληθινά τονίζει: « Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα πως μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα. Με τη συνένωση δυνάμεων, με την καθημερινή μας συνεπή λειτουργία, χωρίς προκαθορισμένες αντιλήψεις, τα αδύνατα γίνονται δυνατά.

Στην Περιφέρεια μαζί με τον Σταύρο Αρναουτάκη μάθαμε πως η αγάπη μας για τον τόπο αξίζει να δουλεύουμε με πείσμα κι όρεξη για να κάνουμε την Κρήτη, τον τόπο των ονείρων και των προσδοκιών μας.

Προσωπικά πιστεύω ότι, στο τέλος αυτής της διαδρομής, αν κάτι δεν έγινε, αν κάτι δεν καταφέραμε θα φταίμε εμείς και κανένας άλλος.

Ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά είναι να αγαπήσουμε την ευθύνη και μαζί να προχωράμε. Να προχωράμε γιατί η Κρήτη είναι η Ζωή μας.

Το Ηράκλειο, ο τόπος που μεγαλώσαμε και ζούμε, πρέπει να χωρέσει τα Όνειρα της νέας γενιάς. Να δώσει ευκαιρίες επαγγελματικής κι επιχειρηματικής εξέλιξης στους ανθρώπους της γενιάς μου, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αισθανθούν ασφαλείς οι μεγαλύτεροι.

Σε αυτή την πορεία, Δυνατά, Αληθινά ζητώ τη στήριξή σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News