Κώστας Φασουλάκης: Πλήθος κόσμου και ενθουσιασμός στην προεκλογική ομιλία

Περιφερειακές
Κώστας Φασουλάκης: Πλήθος κόσμου και ενθουσιασμός στην προεκλογική ομιλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 πλησιάζουν και ο «πυρετός» είναι μεγάλος

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Atlantis, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού και Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Ηρακλείου με το συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη η Ζωή μας», Κώστα Φασουλάκη.

Ο Κώστας Φασουλάκης αφού εισέπραξε το ζεστό χειρόκρότημα, την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ατλαντίς, παρουσίασε σε ένα σύντομο απολογισμό τα πεπραγμένα στην Περιφέρεια Κρήτης και ακολούθως ανέλυσε τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους του!

Τον αντιπεριφερειάρχη προλόγισαν ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Μιχάλης Ταρουδάκης, ο δικηγόρος και πρώην αντινομάρχης Γιώργος Τζωράκης και η εικαστικός και εκπαιδευτικός Χρύσα Βαθιανάκη!

Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μαμουλάκη, οι πρώην βουλευτές κ. Παρασύρης και κύριος Στέλιος Μαρζεπετάκης κι ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κ. Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Κώστας Φασουλακης ανέφερε στην ομιλία του:

«Κάθε δράση μου, κάθε πρωτοβουλία έχει πάντα ένα μεγάλο σκοπό, να υπηρετεί τους ανθρώπους του τόπου αυτού. Να προωθεί την Κρήτη στον κόσμο, να δημιουργεί ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο οι άνθρωποι του νησιού θα μπορούν να προοδεύουν.

Ο σκοπός όμως δεν εξαντλείται απλά στην πραγματοποίηση μίας πολιτιστικής δράσης. Ο απώτερος στόχος είναι η στροφή των πολιτών μέσω της ενεργοποίησης φορέων, εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών, ομάδων και τοπικής κοινωνίας, προς το μέλλον που προκύπτει μέσα από την Πολιτιστική Παιδεία και την ανάταση της ψυχής που εγγυούνται οι Τέχνες. Γιατί, όπως γλαφυρά τονίζει ο Οδυσσέας Ελύτης, “εκεί που οι ήχοι και τα λόγια συμβασιλεύουν, η μουσική και η αγάπη ξεκινούν το ταξίδι τους”.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News