Συνεχίζει την περιοδεία του στο Ηράκλειο ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Περιφερειακές
Συνεχίζει την περιοδεία του στο Ηράκλειο ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Σπυριδάκη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συνεχίζει την περιοδεία του με συνεργάτες και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους σε κρατικούς φορείς του Ηρακλείου στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε μία προσπάθεια να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα υφιστάμενα προβλήματα.

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης όπου συναντήθηκε με τον Αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα.

Συζήτησαν για τα σημερινά προβλήματα του αεροδρομίου και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από το προσωπικό για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες της τουριστικής κίνησης. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Σπυριδάκη.

Κατέληξε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου συνομίλησε με τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης (εισαγγελείς, δικαστές, ειρηνοδίκες)  ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου. Το ζήτημα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν το θέμα αλλαγής κτηρίου.

«Η Περιφέρεια Κρήτης και εν γένει ο χώρος της αυτοδιοίκησης οφείλει να αναγνωρίζει και να στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελούν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης και ασφάλειας που εργάζονται στο νησί μας. Οφείλουμε να στηρίζουμε την αποστολή τους για την αποτελεσματική λειτουργία του κράτους δικαίου. Γι’ αυτό δίνουμε ύψιστη προτεραιότητα στην βελτίωση αλλά και την δημιουργία νέων υποδομών που είναι άμεσα συνυφασμένες και με την δική τους εύρυθμη λειτουργία» επισήμανε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News