Μαρκογιαννάκης: Έτσι θα λύσω τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Κρήτη

Περιφερειακές
Μαρκογιαννάκης: Έτσι θα λύσω τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια στο Δήμο Μάλεμε

Την πίστη του για νίκη στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μάλεμε στο Δήμο Πλατανιάς.

Παρουσία πολλών περιφερειακών συμβούλων, του υποψήφιου Δημάρχου Χανίων κ. Άρη Παπαδογιάννη, πολιτευτών και άλλων στελεχών και πλήθος κόσμου, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στην Κρήτη και στο πως σκοπεύει να τα επιλύσει αν εκλεγεί Περιφερειάρχης Κρήτης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα οξυμένα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά από την έλλειψη υποδομών στο νησί και επέρριψε ευθύνες στη νυν περιφερειακή διοίκηση επισημαίνοντας ότι «δεν έχουμε αξιοποιήσει ούτε το 10% των δυνατοτήτων μας! Και οι ευθύνες αυτής της κατάστασης ανήκουν στην αναποτελεσματική έως σήμερα Περιφέρεια και στους διαχειριστές της τοπικής εξουσίας, που ήρθε η ώρα να μπουν μια για πάντα στην άκρη. Η Κρήτη άλλοτε περήφανη και ισχυρή, τώρα να χάνει το τρένο της ανάπτυξης».

«Η πραγματική διοίκηση ασκείται κοντά στο πολίτη και δίπλα στα προβλήματά του. Σας υπόσχομαι πως εγώ δεν θα είμαι ένας Περιφερειάρχης του γραφείου. Αλλά ένας Περιφερειάρχης του δρόμου, της πλατείας, του χωραφιού, της γειτονιάς. Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να κοιτάξουμε μπροστά! Πάρτε το μέλλον του νησιού στα χέρια σας» κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News