Επισκέψεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλ. Μαρκογιαννάκη στο Ηράκλειο

Περιφερειακές
Επισκέψεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλ. Μαρκογιαννάκη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης επισκέφτηκε νωρίτερα το Ηράκλειο

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!» συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκε πρωτίστως την Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ένωση Ηρακλείου Α.Ε. (Ε.Α.Σ.Η.), όπου συνάντησε τον Πρόεδρο Ανδρέα Στρατάκη.

Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στην συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος και πως αυτό επηρεάστηκε από τις φορολογικές και ασφαλιστικές πολιτικές, το υψηλό κόστος παραγωγής και την έλλειψη ρευστότητας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ηρακλείου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Διευθύντρια του σχολείου, το διδακτικό και ειδικό προσωπικό. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο έγκειται στις υποδομές του και συγκεκριμένα στις αίθουσες που παρουσιάζουν μεγάλες φθορές θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια μαθητών και εργαζομένων.

Τέλος ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο.

«Η ποιότητα και ο πολιτισμός μιας κοινωνίας και μιας δημοκρατικής χώρας φαίνεται στην ποιότητα ζωής που παρέχει στα άτομα με ειδικές ικανότητες. Η κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης των ιδιαίτερων αυτών μαθητών είναι υποχρέωση μιας κοινωνίας ισότιμης και δίκαιης για όλους. Τα λειτουργικά και ασφαλή σχολεία του νησιού μας θα πρέπει να αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα κάθε Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής», σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News