Περιφερειακές εκλογές 2019: Η Μαρία Χανιωτάκη Μυλωνάκη υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Περιφερειακές
Περιφερειακές εκλογές 2019: Η Μαρία Χανιωτάκη Μυλωνάκη υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ η ζωή μας» κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος

Την Υποψηφιότητα της Εφοριακού π. Νομαρχιακής συμβούλου Μαρίας Χανιωτάκη - Μυλωνάκη στον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ η ζωή μας» για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η κ. Χανιωτάκη - Μυλωνάκη παράλληλα με την επιτυχή επαγγελματική και διοικητική πορεία, έχει συμμετοχή και μεγάλη προσφορά στην Αυτοδιοίκηση, στα κοινωνικά δρώμενα, τον Πολιτισμό, Αλληλεγγύη, Εθελοντισμό, κ.α.

Για την υποψηφιότητά της η Μαρία Χανιωτάκη - Μυλωνάκη ευχαριστεί θερμά -με δήλωση της- τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις στην ενίσχυση του πολυσήμαντου έργου της Περιφερείας που υλοποιείται με την συμμετοχή και καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη.

Ειδικότερα στην δήλωση της η κ. Χανιωτάκη-Μυλωνάκη, αναφέρει:

«Θεωρώ τιμή μου την πρόσκληση από τον κ. Αρναουτάκη για να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του. Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της περιφέρειας Κρήτης βάζοντας ένα λιθαράκι στο ξεκίνημα ενός νέου συγκρητισμού που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας, το νησί μας. Ένα συγκρητισμό από τα Φαλάσαρνα μέχρι το Βαϊ, από τον Αφορεσμένο ίσαμε το Αγιoφάραγγο.

Για μια ανάπτυξη που θα έχει στο κέντρο της τον άνθρωπο, θα σέβεται το περιβάλλον ,θα προβάλλει και θα συμβάλει στην επέκταση του πολιτισμού της. Με γνώμονα πως σ’ αυτή την προοπτική κανείς δεν περισσεύει, κάθε δύναμη είναι χρήσιμη, ας διατρανώσουμε πως ο πολιτικός μας πολιτισμός βλέπει ως μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα που όχι μόνο χρονίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά ζητούν σύνθεση διαφορετικών απόψεων για την επίλυση τους .Παράλληλα θέλω να συμβάλλω στην εξάλειψη των ελλείψεων που έχει ο Νομός Λασιθίου. Πεποίθηση μου είναι ότι ο σημερινός – αυριανός περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης είναι ο πλέον ικανός για αυτό το εγχείρημα.» .

Βιογραφικά στοιχεία

Η Μαρία Χανιωτάκη - Μυλωνάκη γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στην Νεάπολη. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Μυλωνάκη και μητέρα δύο παιδιών της Ευγενίας (οικονομολόγου) και του Μανώλη (Μαθηματικού).

Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Ηρακλείου Τμήμα Λογιστικής και σήμερα φοιτεί στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Άσκησε το επάγγελμα του Λογιστή διατηρώντας Λογιστικό Γραφείο ενώ παράλληλα εργάσθηκε ως Λογίστρια στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ στην Ελούντα και ως επιμορφώτρια στη ΝΕΛΕ Λασιθίου. Μετά από επιτυχείς εξετάσεις διορίστηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και υπηρέτησε στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου Λασιθίου μέχρι το 2003.

Από το 2004 μετατέθηκε στην Δ.Ο.Υ. Νεάπολης και μετά τις συγχωνεύσεις των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών στην Δ.Ο.Υ Αγ. Νικολάου όπου υπήρξε Προϊσταμένη Τμήματος ΦΠΑ . Από το 2014 υπηρετεί στο Τμήμα Ελέγχου της Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Δ.Ο.Υ Αγ.Νικολάου.

Η Μαρία Χανιωτάκη - Μυλωνάκη είναι ενεργός πολίτης, μέλος διαφόρων σωματείων και συλλόγων για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας και την διάδοση του πολιτισμού, εθελοντισμού με τελευταίο σταθμό το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Νεάπολης. Εκλεγμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος Λασιθίου για 2 τετραετίες 2003 - 2006 και 2007 - 2010.

Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασιθίου και μέλος της Οικονομικής - Διοικητικής Επιτροπής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News