Ο Λευτέρης Κουλιεράκης στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη

Περιφερειακές
Ο Λευτέρης Κουλιεράκης στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον συνδυασμό τού Σταύρου Αρναουτάκη για την ΠΕ Χανίων ο Οικονομολόγος Λευτέρης Κουλιεράκης

Την υποψηφιότητα του Οικονομολόγου Λευτέρη Κουλιεράκη ως συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Λευτέρης Κουλιεράκης που έχει διατελέσει Νομαρχιακός σύμβουλος, έχει παράλληλα επιτυχή θητεία και προσφορά στα κοινωνικά δρώμενα, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό, στην τοπική ανάπτυξη, στην νεολαία, το αγροτικό κίνημα, στον τομέα της Εθνικής Άμυνας, κ.ά.

Ο κ Κουλιεράκης για την υποψηφιότητα του, ευχαριστεί θερμά με δήλωση του τον κ Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τονίζοντας ότι συντάσσεται ολόψυχα με πνεύμα συγκρητισμού στο πλευρό του επιτυχημένου Περιφερειάρχη για το καλό του τόπου και των κατοίκων του νησιού μας.

Συγκεκριμένα Λευτέρη Κουλιεράκης στην δήλωση του αναφέρει: «Στην προσπάθεια της η Χώρα να βγει από την πολυετή και βαθιά κρίση δεν περισσεύει ουδείς. Με συνείδηση του καθήκοντος και με πνεύμα συγκρητισμού συντάσσομαι ολόψυχα στο πλευρό του επιτυχημένου νυν κι υποψήφιου Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Με μαχητικότητα, αποδεδειγμένη εμπειρία, γνώση κι όρεξη για δουλειά, φιλοδοξώ, ως μέλος του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, να βοηθήσω στην επεξεργασία και υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου, αναπτυξιακού κι ισόρροπου σχεδίου που αφορά ολόκληρο το νησί και τον πολύπαθο τόπου μου. Τα Χανιά διεκδικούν. Η Κρήτη αλλάζει. Προχωράμε...».

Βιογραφικά στοιχεία Λευτέρη Κουλιεράκη

Ο Λευτέρης Κουλιεράκης είναι γέννημα θρέμμα του κάμπου των Χανίων, Σφακιανής καταγωγής. Οικονομολόγος, Msc, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Ξεκινώντας επιτυχώς την επαγγελματική του καριέρα από την θέση του Γενικού Διευθυντή ΒΙΟΧΥΜ ΑΕ, στη συνέχεια εργάστηκε ως Μάνατζερ σε μεγάλες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς. Συγγραφέας. Συνεργάζεται με τους Εκδοτικούς Οίκους: Λιβάνης και Clio Publishing Company.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων. Έχει θητεύσει Σύμβουλος-Συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου στο υπουργείο Πολιτισμού και Εθνικής Άμυνας. Υπήρξε Πρόεδρος Δ.Ε. Ελληνικού Κέντρου Παραγωγικότητας δυτικής Κρήτης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού του Υφυπουργείου Αθλητισμού, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Φεστιβάλ ΑΕ (Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου).

Μετείχε ενεργά στο μαθητικό, φοιτητικό, νεολαιίστικο κι αγροτικό κίνημα. Η συμμετοχή του σε δημόσιες συζητήσεις, επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια είναι σημαντική. Υπήρξε αρθρογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η βιογραφία του Λ. Κουλιεράκη συμπεριλαμβάνεται στη συλλεκτική έκδοση προγράμματος του Οικουμενικού Ελληνισμού, στον τόμος Ζ, «Βιογραφίες Σύγχρονων Προσωπικοτήτων της Ελλάδας», που διενεργείται υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Βουλής των Ελλήνων και του Δήμου Αθηναίων. Σε επίσημη εκδήλωση στο Κ.Α.Μ. τού απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα (τιμής ένεκεν) από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (Ν.Ο.Χ.), για την συνολική προσφορά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News