Στον Πύργο ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Περιφερειακές
Στον Πύργο ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός σήμερα το πρωί από πολίτες στον Πύργο του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά» συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκε πρωτίστως τον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ ανήμερα της εορτής και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς, επαγγελματίες και πολίτες – στη κεντρική αγορά του Πύργου – και να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν αλλά και τις βασικές προτεραιότητες που θέτει για την επόμενη πενταετία.

«Βασικό μέλημα της Περιφέρειας Κρήτης θα είναι η διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό. Είναι μια προσπάθεια που θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει πριν πολλά χρόνια. Δεν έχει νόημα να ακούμε θριαμβολογίες για τον αριθμό αφίξεων που διαρκώς αυξάνονται. Πρέπει αυτές οι αφίξεις να μεταφραστούν σε αξιοποίηση και κατανάλωση των τοπικών μας προϊόντων. Να εκσυγχρονίσουμε τη τυποποίηση, να μη πωλούμε σε εξευτελιστικές τιμές τη ποιότητά μας.  Η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του τουρισμού, του πολιτισμού μας και της τοπικής γαστρονομίας μας, οι συνέργειες και η διασύνδεσή τους, θα προσφέρουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές βιώσιμης ανάπτυξης της κοινωνίας μας», σχολίασε από τον Πύργο, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News