default-image

Περιοδείες κλιμακίου του ΚΚΕ τη Μεγάλη Εβδομάδα

Περιφερειακές
Περιοδείες κλιμακίου του ΚΚΕ τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή είναι η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου ενόψει των εκλογικών μαχών τις επόμενες ημέρες

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Αύριο Μ. Τρίτη 23 Απριλίου

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γωνιανάκη Γιάννη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο τυπογραφείο «Καζανάκης» στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου στις 11πμ και στην επιχείρηση «Stoneteck Gonianakis» στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου στις 12μμ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Παρθενιώτη Γιώργο, υποψήφιο Δήμαρχο Χερσονήσου στις υπηρεσίες του Δ. Χερσονήσου, στις Γούβες στις 13:30 π.μ.

Την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης στις υπηρεσίες της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι στις 9 π.μ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, και Χουστουλάκη Μιχάλη, υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου, στις υπηρεσίες του Δ. Μαλεβιζίου, στις 11 π.μ.

Την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Σ. Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή και Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης, στο παζάρι στο Ασήμι, 09:30πμ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γωνιανάκη Γιάννη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην επιχείρηση «IDEAL» στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου στις 11 π.μ.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βρύσαλη, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, στις Πατέλες, στις 7 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News