Περιφερειακές εκλογές '19

Σύγχρονα μεταφορικά μέσα επιθυμεί για την Κρήτη ο Αλ. Μαρκογιαννάκης

Ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά και τα άμεσα σχέδια των υπευθύνων του ΚΤΕΛ

Στα γραφεία της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων βρέθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά» Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Καρτάκη και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

Παρουσιάζοντας τις προτάσεις του συνδυασμού, ο κ. Μαρκογιαννάκης υπογράμμισε τη σημασία ενός επαρκούς δικτύου συγκοινωνιών με σύγχρονα και ευέλικτα μεταφορικά μέσα τα οποία δεν θα ρυπαίνουν το περιβάλλον, εστιάζοντας στις διαχρονικές ανάγκες εξυπηρέτησης κατοίκων και επισκεπτών κατά την ιδιαίτερα επιβαρυμένη συγκοινωνιακά τουριστική περίοδο.

«Συνέπεια και αξιοπιστία. Αυτές οι δύο λέξεις συνοψίζουν το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων. Πρόκειται για υγιή επιχείρηση, η διοίκηση της οποίας κάνει τα μέγιστα ώστε να προωθεί τις νέες τεχνολογίες, να δίνει έμφαση στην άνεση και την ακρίβεια, ενώ συγχρόνως ενισχύει την προσβασιμότητα με κάθε τρόπο για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Ο επανασχεδιασμός του συγκοινωνιακού χάρτη των Χανίων ανήκει στις άμεσες προτεραιότητές μας και ειδικά τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν στρατηγικό εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκογιαννάκης, συμπληρώνοντας πως «στην προσπάθεια αυτή βλέπουμε τους επαγγελματίες των συγκοινωνιών ως συνεργάτες της Περιφέρειας και θέλουμε να σχεδιάσουμε μαζί τους το αύριο των συγκοινωνιών της ευρύτερης περιοχής».

Σχόλια