Περιφερειακές εκλογές '19

Η Καλλιόπη Γκολφινοπούλου - Αλεξανδρή υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Στις περιφερειακές εκλογές 2019 και το συνδυασμό «Κρήτη η ζωή μας» κατεβαίνει υποψήφια

Την υποψηφιότητα της Καλλιόπης Γκολφινοπούλου - Αλεξανδρή απόφοιτης Πάντειου Πανεπιστημίου - ελεύθερη επαγγελματίας, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η κ. Γκολφινοπούλου - Αλεξανδρή, που έχει συμμετοχή και προσφορά στα κοινά, θα είναι υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Η ίδια σε δήλωση της, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, προσθέτοντας:

«Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόσκληση του κ Σταύρου Αρναουτάκη να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό “Κρήτη η ζωή μας”. Με κοινό στόχο και όραμα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ηρακλείου και της Κρήτης ευρύτερα. Με αφορμή την καθημερινή μου επικοινωνία με δεκάδες συμπολίτες μου, αφουγκραζόμενη τα προβλήματα που βιώνουμε, αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια του Σταύρου Αρναουτάκη για την επίλυση τους. Άλλωστε υπάρχουν τεράστια δείγματα γραφής για την αποτελεσματικότητα του ως Περιφερειάρχης.

Οι ζεστές ανθρώπινες σχέσεις, το ευοίωνο μέλλον των παιδιών μας, η ποιοτικότερη διαβίωση στην πόλη, στα χωριά μας στην Κρήτη γενικότερα, είναι οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω Αγαπώ την Κρήτη και αξίζει να αγωνιστώ για αυτήν. Όραμα μου μια σύγχρονη, ανθρώπινη και ανοικτή για όλους Κρήτη. Ως ελεύθερη επαγγελματίας, επιχειρηματίας μητέρα τριών παιδιών που οραματίζομαι καλύτερες συνθήκες στην διαβίωση μας, στην δουλειά μας ,στα σχολεία μας, στην γειτονιά μας».

Ποια είναι η Καλλιόπη Γκολφινοπούλου – Αλεξανδρή

Η Καλλιόπη Γκολφινοπούλου Αλεξανδρή είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Από το 2013 είναι υπεύθυνη πρακτορείου ασφαλειών που βρίσκεται στον Πόρο Ηρακλείου. Ασκεί το επάγγελμα του ασφαλιστικού πράκτορα από το 2000 και είναι μέλος στο επαγγελματικό επιμελητήριο Ηρακλείου.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου «Αρτεμησία», καθώς και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του λυκείου Νέας Αλικαρνασσού. Ως φοιτήτρια ανέπτυξε διάφορες εργασίες σε συνεργασία με το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΣΕ καθώς και με τον φάρο τυφλών Αθηνών. Ως κόρη στρατιωτικού έζησε σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Από το 1987 διαμένει μόνιμα στην Κρήτη.

Είναι παντρεμένη με τον Μαρίνο Αλεξανδρή και έχει τρία παιδιά ηλικίας 17, 12 και 6 ετών.

Σχόλια