Υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη η Μαρίνα Τριλυράκη - Καλομοιράκη

Περιφερειακές
Υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη η Μαρίνα Τριλυράκη - Καλομοιράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κρήτης κατέρχεται στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Την υποψηφιότητα της ιδιωτικής υπαλλήλου με κοινωνική δράση, απόφοιτης ΤΕΙ τμήματος Λογιστικής, Μαρίνας Τριλυράκη-Καλομοιράκη, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η κα. Τριλυράκη-Καλομοιράκη που θα είναι υποψήφια στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, επαγγελματικά είναι γραμματέας στον γνωστό φιλανθρωπικό σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» ενώ έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχές έργο σε φιλανθρωπικές, κοινωνικές οργανώσεις, αλλά και σε πολιτιστικούς, Αθλητικούς συλλόγους, χορωδίες και γυναικεία σωματεία.

Σε δήλωση της η Μαρίνα Τριλυράκη-Καλομοιράκη, ευχαριστεί θερμά τον κ. Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, τονίζοντας την θέληση της να συμβάλλει στην ενίσχυση του ήδη μεγάλου έργου που επιτελεί η Περιφέρεια στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου και στην Κρήτη συνολικά.

«Μεγάλη η τιμή και η ευθύνη της πρότασης του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του «ΚΡΗΤΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ» την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά γνωρίζοντας την επιτυχημένη πορεία του στα κοινά του τόπου μας , την αγάπη του για την Κρήτη και για τους ανθρώπους της» αναφέρει χαρακτηριστικά στην δήλωση της η κα Τριλυράκη-Καλομοιράκη, προσθέτοντας:

«Με αισθήματα αγάπης σεβασμού για την Ιστορία του Νησιού μας που εμείς οι Κρητικοί νιώθουμε υπερήφανοι και με γνώμονα το έργο που έχει επιτελεστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα , ένα διάστημα πολύ κρίσιμο για όλους μας και κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την Ελλάδα, αλλά έχοντας στο τιμόνι του Καραβιού ένα άξιο Καπετάνιο τον Σταύρο Αρναουτάκη ξεκινούμε το ταξίδι για ακόμα περισσότερα λιμάνια προσφοράς για τον Κρητικό Λαό».

Βιογραφικά στοιχεία:

Η Τριλυράκη – Καλομοιράκη Μαρίνα τ. Γεωργίου και της Δέσποινας γεννήθηκε στα Αϊτάνια Πεδιάδος από γονείς αγρότες και είναι το τελευταίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Επισκοπής Πεδιάδος και με το σύστημα τον Πανελλήνιων Γενικών εξετάσεων φοίτησε στο ΤΕΙ Ηρακλείου τμήμα Λογιστικής. Έχει εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση του αδερφού της, όπως και στην Αθήνα στην INTRAKOM ως υπεύθυνη Πωλήσεων, αλλά και ως Υπεύθυνη Προσωπικού και Λογιστηρίου σε εταιρεία καθαρισμού στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Από τον Αύγουστο του 2002 έως και σήμερα εργάζεται ως Γραμματέας στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο Σύλλογο της Κρήτης και όχι μόνο, ο οποίος λειτουργεί εδώ και 50 Χρόνια, στον «Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα».

Είναι παντρεμένη από το έτος 2003 με τον Καλομοιράκη Μανόλη τ. Γεωργίου από το Αστρίτσι Πεδιάδος.

Η κα Τριλυράκη-Καλομοιράκη, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της έχει δραστηριοποιηθεί ως ενεργό μέλος στους παρακάτω Συλλόγους.

➢ Χριστιανική Ένωση Ηρακλείου ο Απόστολος Παύλος Γενική Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

➢ Σύλλογος Alzheimer στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

➢ Ε.Π.Σ.Η ( Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ) στην Επιτροπή Πρωταθλήματος Κυπέλλου.

➢ Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο «Τριτωνία»Αστριτσίου είναι μέλος και διατέλεσα Υπεύθυνη Δημοσιών σχέσεων.

➢ Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αγίου Ραφαήλ είναι μέλος του Συλλόγου καθώς επίσης προσφέρω και Γραμματειακή Υποστήριξη.

➢ Σύλλογος Γυναικών Κοινωνικής Μέριμνας.

➢ Γυναικείος Σύλλογος Επισκοπής η ΕΡΓΑΝΗ (διατέλεσε Γεν. Γραμ/ας).

Επίσης έχει συμμετάσχει στις χορωδίες “Σύνολο νυχτών και τοξοτών οργάνων”, στην “χορωδία Μικρασιατών του Μεγάλου κάστρου”, ενώ επίσης έχει συμμετάσχει ως μέλος στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αστριτσίου και Αϊτανίων όπου διατέλεσε και Αντιπρόεδρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News