Περιφερειακές εκλογές '19

Μαρκογιαννάκης – Αρναουτάκης φωτογραφήθηκαν μαζί στο Run Greece

Οι δύο υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κρήτης άφησαν πίσω τις πολιτικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκαν στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού στην Κρήτη

Ο αθλητισμός ενώνει, φέρνει όλους τους ανθρώπους κοντά. Με το μήνυμα αυτό κατά νου, δύο από τους υποψήφιους για την Περιφέρεια Κρήτης βρέθηκαν στο Run Greece και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης φωτογραφήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη ανάμεσα σε συμμετέχουσες στον μεγαλύτερο αγώνα της Κρήτης, το Run Greece Ηράκλειο.

Στους ρυθμούς του «Run Greece» έζησε το Ηράκλειο, το οποίο συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά στην ξεχωριστή αυτή αθλητική γιορτή, την οποία διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Μεταξύ των 4.700 συμμετοχών και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος σχολίασε:

«Το Ηράκλειο υποδέχεται με χαρά για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το “Run Greece”, μια αθλητική διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός!

Κι αυτό φαίνεται από το ρεκόρ συμμετοχών που είχαμε και φέτος. Το Run Greece απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, προτρέποντάς τους να υιοθετήσουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση αλλά και την συμμετοχή. Το “Run Greece” στοχεύει να αναδείξει εκτός από την σωματική ευρωστία και την ψυχική ευεξία που πηγάζουν μέσα από την ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό, πρωτίστως τις αρχές του ‘ευ αγωνίζεσθαι’ και τον σεβασμό στους συναθλητές – συμμετέχοντες. Είναι ακόμη μια ευκαιρία για ψυχαγωγία για όλους, μικρούς και μεγάλους, σε ένα ιδανικό περιβάλλον, όπως αυτό του νησιού της Κρήτης, του νησιού με την μακραίωνη ιστορία του, τις φυσικές ομορφιές και τις υπέροχες διαδρομές του. Συγχαίρουμε τους διοργανωτές και τους καλούμε να πράττουν τα δέοντα προκειμένου να αναβαθμίζουν τις αθλητικές υποδομές του νησιού με γνώμονα τη βελτίωση των υπηρεσιών αθλητισμού προς όφελος των πολιτών, των σχολείων και των συλλόγων».

Σχόλια