Ο Μιχάλης Γεωργιάδης με το συνδυασμό του Αλ. Μαρκογιαννάκη

Περιφερειακές
Ο Μιχάλης Γεωργιάδης με το συνδυασμό του Αλ. Μαρκογιαννάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας για την μεγάλη αλλαγή'' αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης

Yποψήφιος με το συνδυασμό του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη είναι ο Μιχάλης Γεωργιάδης στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης πολιτικός μηχανικός και πρώην πρόεδρος του Ηροδότου:

"Σε μία χρονική στιγμή με συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις , όλες κρίσιμες τόσο για τον τόπο μας όσο και για τη χώρα , βάζουμε το συλλογικό συμφέρον και τους πολίτες πάνω από όλα και προχωράμε μπροστά . Η Κρήτη με την τεράστια ιστορία και παράδοση , με τους περήφανους ανθρώπους και τον πολιτισμό της αξίζει κάτι παραπάνω . Η Κρήτη των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών , η Κρήτη της επιστήμης , του εμπορίου , των υπηρεσιών , η Κρήτη με τα μοναδικά αγροτικά προϊόντα , με την κτηνοτροφία , με τις πρωτοποριακές μονάδες παραγωγής αλλά και τόσων άλλων ... θέλουμε και απαιτούμε να γίνει ένα νησί πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα . Να προχωρήσουν όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και οι υποδομές που θα αποτελέσουν τη βάση και το θεμέλιο λίθο όχι μόνο για σήμερα , αλλά και για τις επόμενες γενιές , για τα παιδιά μας . 

Πάντα με σεβασμό στο θεσμό της περιφέρειας , αποφασίζω σε αυτές τις εκλογές να συμπορευτώ με τον συνδυασμό “ Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ´ και τον επικεφαλής του Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Έναν άνθρωπο με γνήσιο και ατόφιο πολιτικό λόγο , άφθαρτος , γεμάτος γνώσεις , με ικανότητες και νέες ιδέες αλλά προπάντων όρεξη για δουλειά και να προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο του . Η μάχη που δίνουμε είναι δύσκολη αλλά είμαι αισιόδοξος ότι από κοινού με όλους τους άξιους συνυποψήφιους μου θα κατακτήσουμε τη νίκη , και θα δώσουμε στην Κρήτη μας στο νησί μας μια διαφορετική εικόνα, αυτή της ανάπτυξης , πάντα προς όφελος των πολιτών .

Θέτω λοιπόν για πρώτη φορά τον εαυτό μου στην κρίση σας , και καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας για την μεγάλη αλλαγή . Η Κρήτη μπροστά , η Κρήτη πάνω απ' όλους και απ´ όλα !!!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News