Ευρωεκλογές 2019: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «Καλό Μεσημέρι»

Ευρωεκλογές
Ευρωεκλογές 2019: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε «Καλό Μεσημέρι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου

Αν για κάτι δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτό είναι η ευθύτητα των λόγων της.

Και δεν το γράφουμε τυχαία αυτό, αφού όποιος παρακολούθησε στο «Καλό Μεσημέρι» την ενδιαφέρουσα συνέντευξη της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στην Ιωάννα Μαλέσκου, θα συμφωνήσει μαζί μου.

Είναι όμως και μια πολιτικός που ξέρει να τιμάει τους ανθρώπους που τη στηρίζουν. Όταν για παράδειγμα τη ρώτησε η Ιωάννα για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που πλαισιώνουν το ευρωψηφοδέλτιό της, η Ζωή χαμογέλασε και είπε μεταξύ των άλλων:

«Είναι το αγαπημένο μου θέμα γιατί είμαι πάρα πολύ περήφανη. Έχουμε κάνει ένα ευρωψηφοδέλτιο που συγκροτεί το υπόδειγμα αυτού που πιστεύει και αυτού που πρεσβεύει η Πλεύση Ελευθερίας. Όλοι μας οι υποψήφιοι - ένας προς έναν και μία προς μία - είναι άνθρωποι της κοινωνίας. Είναι άνθρωποι εργαζόμενοι, μαχόμενοι, αγωνιζόμενοι - βιοπορίζονται. Κανένας τους δεν είναι ούτε κομματικό στέλεχος, ούτε αμειβόμενος κομματικός εκπρόσωπος. Τίποτα απ’ όλα αυτά. Είναι άνθρωποι απλοί. Είναι άνθρωποι με πάρα πολλά προσόντα. Και ακαδημαϊκά, πολλοί απ’ αυτούς. Και κοινωνικά. Και κινηματικά πολλοί απ’ αυτούς. Είναι άνθρωποι που ο καθένας στον τομέα του έχει διακριθεί. Και έχει αναγνωριστεί από τους συνανθρώπους του. Και είναι κυρίως - και αυτό το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό - άνθρωποι της προσφοράς. Είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς. Που μπαίνουν στη μάχη αυτή και με τιμούν με αυτή τους τη συμμετοχή και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπαίνουν για να δώσουν μια μάχη. Ξέρουν ότι σε αυτή τη διαδικασία θα έχουν μόνο κόστος. Δε θα έχουν όφελος. Το ξέρουν και το κάνουν, και δίνουν έτσι το παράδειγμα»...

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι»:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News