Λευτέρης Αυγενάκης: «Η Κρήτη γίνεται γαλάζια»

Ευρωεκλογές
Λευτέρης Αυγενάκης: «Η Κρήτη γίνεται γαλάζια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνέντευξή του, ο γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές

«Οι Κρητικοί αυθόρμητα αγκάλιασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του εξέφρασαν τον πόνο τους, τις ανησυχίες τους, την επιθυμία τους για την επόμενη μέρα. Από το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, μέχρι την μεγαλειώδη ομιλία χθες στα Χανιά, οι Κρήτες είναι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.3» και τους δημοσιογράφους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Οικονόμου.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

  • Η Κρήτη ταυτίζεται με την Νέα Δημοκρατία, γιατί είναι πρώτη φορά που δια του Κυριάκου Μητσοτάκη εκφράζονται πιο κεντρογενείς, φιλελεύθερες απόψεις, ένα νέο αξιακό πλαίσιο που έχει στο επίκεντρό του όλους τους Έλληνες.

  • Η Κρήτη θα είναι μπροστά, και το λέω αυτό έχοντας εικόνα και δημοσκοπική αλλά και του πεζοδρομίου, γιατί εκεί δίνουμε την μάχη εμείς, δίπλα στον κόσμο. Υπάρχει απομυθοποίηση, οι Κρητικοί έχουν νιώσει την εξαπάτηση από τα πολλά χρόνια ΠΑΣΟΚ, και τώρα από τα ψέματα και την ηθική παρακμή του ΣΥΡΙΖΑ, και επιζητούν αλήθεια και πράξεις.

  • Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέσα που τροφοδοτεί το Μαξίμου κάνουν την δουλειά τους ολημερίς και ολονυχτίς και ρίχνουν λάσπη σε όσους τους ενοχλούν. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας, είμαστε παρόντες, με τα μάτια μας ανοιχτά, με εκλογικούς αντιπροσώπους παντού.

  • Στις προηγούμενες ευρωεκλογές, ο κ. Τσίπρας με μια διαφορά μόλις στο 3% είχε κάνει δηλώσεις και αξιώσεις από τον κ. Σαμαρά, είχε μιλήσει για έλλειψη νομιμοποίησης και είχε ζητήσει εθνικές εκλογές. Εμείς λοιπόν δεν λέμε τίποτα άλλο από το αν η διαφορά είναι έστω και σε αυτό το επίπεδο, που θα είναι παραπάνω, θα τολμήσει να τιμήσει ο κ. Τσίπρας τα λόγια του, θα ακολουθήσει τον δρόμο που ο ίδιος είχε χαράξει πριν 5 χρόνια;

  • Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι κρίσιμες εκλογές, γιατί η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη, και η Ευρώπη έχει ανάγκη μια ισχυρή Ελλάδα απαλλαγμένη από τον λαϊκισμό. Προχωράμε λοιπόν με 3 στόχους: πρώτον, μέχρι και την τελευταία στιγμή, καμία ψήφος να μην μείνει αναξιοποίητη, δεύτερον, εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκονται σε κάθε κάλπη, και τρίτον, μετά τα αποτελέσματα, με χαμηλό το βλέμμα, συνεχίζουμε την δουλειά μας την επομένη μέρα, και στον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών, και στις εθνικές εκλογές.

  • Δεν επαναπαυόμαστε, δεν χαλαρώνουμε. Οι δημοσκοπήσεις κάνουν την δουλειά τους, δίνουν πληροφορίες αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα, δεν είναι το παν.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News