Ευρωεκλογές 2019

Σφοδρή επίθεση Θεοδωράκη από το Ρέθυμνο κατά Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γεννηματά

Τριμέτωπη επίθεση κατά των Τσίπρα, Μητσοτάκη και Γεννηματά, εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Αποτυχία της ΕΕ το γεγονός ότι από το μισό εκατομμύριο νέων Ελλήνων της νεομετανάστευσης, θα ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές οι μόλις 15 χιλιάδες, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη που βρέθηκε στο Ρέθυμνο

Επέρριψε βολές στους πολιτικούς αρχηγούς που δεν επιθυμούν τηλεμαχία, ενώ κάλεσε τους πολίτες να ενημερωθούν για τις προτάσεις του Ποταμιού, τώρα στο κρίσιμο 10ήμερο προ της κάλπης και κατά το οποίο κρίνονται οι νικητές και οι χαμένοι της εκλογικής διαδικασίας.

Τριμέτωπη επίθεση κατά Τσίπρα, Μητσοτάκη και Γεννηματά, εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, καταλογίζοντας και στους τρεις ότι επιθυμούν να μεταφέρουν τον δικό τους λόγο κατ' αποκλειστικότητα στο κοινό, χωρίς να συμμετέχουν σε κάποια τηλεμαχία, όπως καλεί το Ποτάμι.

Αυτό που τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, είναι ότι κανείς δεν περίμενε ένας νέος κομματικός σχηματισμός να έχει αυτή την επιτυχία στις περασμένες ευρωεκλογές, κάτι που θα επαναληφθεί, αφού πολύς κόσμος που δεν δηλώνει Ποτάμι, θα στηρίξει την παράταξη.

Κάλεσε την Ευρώπη να βγει από την ακινησία που έχει εγκλωβιστεί λόγω του φόβου, του λαϊκισμού και της ακροδεξιάς, αφού αυτή η στάση βλάπτει κατάφορα έναν μεγάλο οργανισμό όπως η ΕΕ.

Δεν υπάρχει λόγος να γκρεμιστεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα ή και τμήματά του, παρά περισσότερο να επεκταθεί η ευρωπαϊκή οικογένεια, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να καλεί τον κόσμο να συμβουλευτεί τις 30 προτάσεις της παράταξης, λίγο πριν την κάλπη.

Επιτυχία, θα είναι η Ελλάδα να δείξει ότι συμμετείχε στις εκλογές, ότι ψήφισε και δεν έμεινε αμέτοχη, κάτι στο οποίο καλεί, ιδιαίτερα τη νεολαία.

 

 

Σχόλια