Θερμή υποδοχή με μαντινάδες και ρακή στον πρωθυπουργό στο Χουδέτσι

Ηράκλειο
Θερμή υποδοχή με μαντινάδες και ρακή στον πρωθυπουργό στο Χουδέτσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κλίμα περισσότερο φιλικό παρά εκλογικό η υποδοχή του Αλ. Τσίπρα στο Χουδέτσι

Στο Χουδέτσι βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κρήτη, με τη συνοδεία του υφυπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη και υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Αρκετός κόσμος υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό σε κλίμα περισσότερο φιλικό, παρά κομματικό, όπως ακριβώς και στο ίδιο κλίμα τον υποδέχτηκε κόσμος νωρίτερα στο χωριό Αγία Βαρβάρα.

Η υποδοχή στον πρωθυπουργό ήταν «ζεστή» με πλήθος κόσμου να τον περίμενε στην πλατεία του χωριού, υπό τους ήχους κρητικής μουσικής. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ασπαστούν τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ γεύτηκε και ρακή. Σε ότι αφορά στο Μουσικό Εργαστήριο αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του λέγοντας πως  «αποτελεί μια επένδυση στην μουσική και την παράδοση του τόπο».

Ο πρωθυπουργός μετά από ολιγόωρη ανάπαυση μετά το γεύμα στις Αρχάνες, βρέθηκε στο Χουδέτσι, όπου πραγματοποιεί σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση στο Μουσικό Εργαστήρι «Λαβύρινθος».

Αναφέρθηκε στον δυνατό παλμό, την αποφασιστικότητα, για τη μεγάλη αγκαλιά που έχαιρε πατώντας τα πόδια του στο Χουδέτσι, το οποίο εκπέμπει πολιτισμό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην έναρξη της ομιλίας του.

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στην Κρήτη τόνισε ότι «σε αυτό εδώ το νησί γεννήθηκαν μεγάλοι αγώνες για την ελευθερία για τη δημοκρατία, αντίστασης σε κάθε τυραννία», είπε, είναι ένας τόπος τόνισε «που σε γεμίζει ενέργεια, ορμή και αποφασιστικότητα».

Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων «δεν είναι τυχαίο που πριν από κάθε δύσκολη μάχη διαλέγω να βρίσκομαι σε αυτόν τον τόπο για να πάρω ενέργεια».

Στην εκδήλωση, επίσης θα απευθύνουν ομιλίες και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Κρήτη, οι οποίοι τον συνοδεύουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News