Ευρωεκλογές 2019

Ν. Δούκας: Στο επίκεντρο η επανεκκίνηση της Οικονομίας

Οικονομία, Παιδεία, Υγεία, Πρωτογενής Τομέας, στα άμεσα ενδιαφέροντα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Νίκου Δούκα με τη Νέα Δημοκρατία, όπως ο ίδιος αναφέρει στον 98.4.

Πτυχιούχος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος MBA executive από το πανεπιστήμιο του Sheffield (City College), Διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών για περισσότερα από 10 χρόνια στο χώρο της υγείας, και παραγωγός από το 2012 ιδρύοντας το 2015 την Ομάδα Παραγωγών Ιπποφαές Ελλάς με σημαντική διεθνή αναγνώριση, αποφάσισε όπως αναφέρει να μεταφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δίνοντας μάχη για τη χώρα.

«Η Ελλάδα αλλάζει και οι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να μας αφήσουν να παράγουμε και να δημιουργήσουμε» αναφέρει ενδεικτικά.

«Η συμμετοχή μου στις ευρωεκλογές μου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τις ικανότητές μου προς όφελος της πατρίδας μας στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί ένα κάλεσμα προς εκείνο το τμήμα της κοινωνίας μας που πιστεύει στις δυνάμεις του και επιζητεί δίκαιες ανταγωνιστικές συνθήκες ώστε να δημιουργεί και να παράγει, προς όφελος της χώρας μας που αξίζει καλύτερα» προσθέτει.

 

Σχόλια