Κώστας Δέρβος: «Η επένδυση στον πρωτογενή τομέα ο μόνος δρόμος για την ανάκαμψη της χώρας»

Ευρωεκλογές
Κώστας Δέρβος: «Η επένδυση στον πρωτογενή τομέα ο μόνος δρόμος για την ανάκαμψη της χώρας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο νομό ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. επισήμανε την ανάγκη επένδυσης στον πρωτογενή τομέα σε νέους ανθρώπους

Την ανάγκη επένδυσης στον πρωτογενή τομέα με την παροχή κινήτρων σε νέους ανθρώπους επισήμανε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Δέρβος.

Κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο νομό, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, επισκέφθηκε τον εκδοτικό οίκο DETORAKIS, μια ιστορική επιχείρηση του τόπου ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Καρκανάκη Βαγγέλη.

Συναντήθηκε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα τα τοπικά ζητήματα ενώ δεν παρέλειψε να περιηγηθεί στην αγορά της πόλης του Ηρακλείου.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες και να ακούσει τα αιτήματά τους. Τα φορολογικά βάρη, οι δυσκολίες στην καθημερινότητα με την κατάσταση στην Παιδεία και την Υγεία να γίνεται όλο και χειρότερη υπήρξαν τα πιο σημαντικά ζητήματα που έθεσαν υπόψη του κ. Δέρβου οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της πόλης.

Ο κ. Δέρβος βρέθηκε και στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο για την κατάσταση στον χώρο ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ Ειρηναίο.

Ο κ. Δέρβος συναντήθηκε, επίσης, με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Κρήτης. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και υπογράμμισε ότι «η ανάπτυξη της πατρίδας μας πρέπει να στηριχθεί στους νέους και την πρωτογενή παραγωγή».

Τέλος, ο κ. Δέρβος απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιστροπής της ΝΔ, κ. Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τις Ευρωεκλογές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News