Αυξάνεται το κλίμα συσπείρωσης στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει ευρωεκλογών

Ευρωεκλογές
Αυξάνεται το κλίμα συσπείρωσης στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει ευρωεκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδεία κλιμακίου στο Ηράκλειο

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Γιώργου Καμίνη, Γιάννη Μεϊμάρογλου και Γιάννη Δάλμα και τους υποψήφιους βουλευτές Ηρακλείου Χρήστο Στρατάκη και Νίκο Σόφρωνα, συνοδευόμενοι από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, περιόδευσε στην πόλη του Ηρακλείου, συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα της κοινωνίας και το πολιτικό πλαίσιο των επικείμενων ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Παράλληλα συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. τέλιο Βοργιά και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο3.7.5» κ. Γιάννη Κουράκη.

Στη συνέχεια περιόδευσαν στα Πεζά όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχανών - Αστερουσίων κ. Μανόλη Κοκοσάλη.

Κατά την περιοδεία οι πολίτες εξέφρασαν την αγωνία τους, το Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει μοχλό συσπείρωσης της Κεντροαριστεράς, της μόνης δύναμης διαχρονικά που έδωσε όραμα και με τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις συνέβαλε στην ανάπτυξη της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News