Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ γνώρισαν το Ηράκλειο!

Ευρωεκλογές
Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ γνώρισαν το Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξενάγησε τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές στο Ηράκλειο

Σε ρόλο οικοδεσπότη ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, ξενάγησε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ που συμμετείχαν στη χθεσινή επιτυχημένη εκδήλωση της πρωτοβουλίας του Ηρακλειώτη πολιτικού, με θέμα τις Ευρωεκλογές.

Μετά την πρωινή μπουγάτσα στα «Λιοντάρια», ακολούθησε βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου ο κ. Αυγενάκης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές μίλησαν με πολίτες και συναντήθηκαν με «καλούς παλιούς και νέους φίλους» όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο Γραμματέας της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αναρτήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Φίλοι καλοί, φίλοι με Φ κεφαλαίο! Στα καλά και στα δύσκολα παραμένουν Φίλοι και σου θυμίζουν πως θα είναι εκεί και τώρα, που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τη μεγάλη αλλαγή στο Ηράκλειο. Και θα είναι εκεί, γιατί βρεθήκαμε μαζί στους δύσκολους δρόμους της πολιτικής μου διαδρομής και τώρα είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε!»

«Παρέα με υποψήφιους ευρωβουλευτές στο κέντρο της πόλης μας. Απολαύσαμε την πρωινή μας μπουγάτσα στα “Λιοντάρια” και κάναμε μια βόλτα στο όμορφο κέντρο του Ηρακλείου, όπου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με πολίτες και να συναντήσουμε καλούς παλιούς και νέους φίλους.»

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Favgenakis.gr%2Fposts%2F10155911638251637&width=500

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News