Ε. Κουντουρά: Γιατί στις Ευρωεκλογές με τον Α. Τσίπρα

Απόψεις
Ε. Κουντουρά: Γιατί στις Ευρωεκλογές με τον Α. Τσίπρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάπτυξη του τουριστικού πακέτου όλο το χρόνο, παράλληλα με το θεματικό που προσδίδει ιδιαίτερη δυναμική, παραμένει στις προτεραιότητες του Υπουργείου Τουρισμού, Δηλώνει στον 98.4 η Υπουργός Έλενα Κουντουρά.

«Έχουμε θέσει τις βάσεις γι αυτή την ανάπτυξη κι ήδη εισπράττουμε οφέλη» επισημαίνει.

Μιλά γι αύξηση της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο, νέες αεροπορικές συνδέσεις με την Κρήτη κι εταιρείες με τις οποίες μπορούν να ταξιδεύουν κι οι Κρητικοί, όπως κι άνοδο του εσωτερικού τουρισμού.

Αναφορικά με το φόβο μείωσης του ρεύματος προς την Ελλάδα καθώς η τουριστική πίτα έχει αυξηθεί, λέει πως εκείνη διαθέτει στοιχεία που δείχνουν το αντίθετο.    

 Αναφορικά με υποψηφιότητα της στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για το καλό της Ελλάδας, τις προοδευτικές δυνάμεις που συνεργάστηκαν γιαυτό και τη συστράτευση της στην προσπάθεια αυτή, ώστε η Ελλάδα να έχει τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη του σήμερα με τις πολλές προκλήσεις.

«Η  Κυβέρνηση είναι ισχυρή και μετά τις εκλογές θα είναι ακόμα πιο ισχυρή» επισημαίνει.

«Δεν με αγγίζουν αναφορές περί συναλλαγής για την καρέκλα της εξουσίας» πρόσθεσε, αναφορικά με τις βολές του Πάνου Καμμένου, «από τη στιγμή που εγκαίρως έχω διαχωρίσει πλήρως τη θέση μου από τον ίδιο και τους ΑΝΕΛ από όπου προερχόμουν πολιτικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News