Ο Λευτέρης Βαρουξής υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Ευρωεκλογές
Ο Λευτέρης Βαρουξής υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις Ευρωεκλογές 2019 ο άνθρωπος που ανήκει στην τέταρτη γενιά της εφημερίδας «Πατρίς Πύργου»

Την απόφασή του να κατέβει στις Ευρωεκλογές του Μαΐου με τη Νέα Δημοκρατία πήρε ο Λευτέρης Βαρουξής που ανήκει στην τέταρτη γενιά της μακροβιότερης καθημερινής περιφερειακής εφημερίδας «Πατρίς Πύργου».

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει, έχει μελετήσει και στοχεύει στο να προσφέρει στον τόπο του μέσα από την Ευρωβουλή.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Όπως γνωρίζετε η οικογένειά μου (και ο αείμνηστος Λευτέρης Βαρουξής, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Ι.Η.Ε.Ε. και ο Λεωνίδας Βαρουξής επί σειρά ετών μέλος, Γ.Γ. και πρόεδρος του Σ.Η.Π.Ε. καθώς και Γ. Γ. των περιφερειακών καναλιών) έχει δώσει μάχες για τον κλάδο μας εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα κάποιες από αυτές τις δώσαμε σε κοινούς αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων μας και την συνέχιση της λειτουργίας των περιφερειακών Μ.Μ.Ε.

Για αυτό το λόγο δεσμεύομαι να συνεχίσω να παλεύω για την περιφερειακή δημοσιογραφία και ως Υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή, ενώ παράλληλα με επιφορτίζει με τεράστια ευθύνη για να εκπροσωπήσω το κλάδο μας επαξίως.

Θα είμαι στην πρώτη γραμμή σε ό,τι χρειαστείτε και ζητώ την στήριξή σας για να μεταφερθεί το μήνυμα ενός νέου ανθρώπου, που εργάζεται καθημερινά όπως κι εσείς για να κρατήσει «Θερμοπύλες» δίδοντας τον υπέρ πάντων αγώνα της περιφερειακής δημοσιογραφίας.

Αρκεί να με εμπιστευτείτε.».

Ποιος είναι ο Λευτέρης Βαρουξής

Ο Λευτέρης Βαρουξής σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια απέκτησε το πρώτο του μεταπτυχιακό στα Mass Media στο Metropolitan University of London και το MBA μου στην ΑΣΟΕΕ. Είναι Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Ηλείας.

Από μικρή ηλικία εισήλθε στον στίβο της πραγματικής οικονομίας, επιλέγοντας να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην πόλη που γεννήθηκε, τον Πύργο Ηλείας. Δηλώνει περήφανος που αποτελεί την τέταρτη γενιά «του μεγαλύτερου Δημοσιογραφικού Οργανισμού εκτός Αθηνών που προσφέρει πάνω από 100 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.» όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Η σημερινή Ελλάδα απέχει πολύ από αυτό, που εμείς ως νέα γενιά ονειρευόμαστε. Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια περίοδο σημαντικών ανακατατάξεων, όπου η Ν.Δ υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να συμβάλει, έτσι ώστε να επικρατήσουν οι φιλελεύθερες ιδέες και να επαναπροσδιοριστεί δημιουργικά η θέση της χώρας μας, μετά την περιπέτεια των τελευταίων ετών. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπροσωπήσω επάξια την γενιά μου, γνωρίζοντας ότι οι μεγάλες προκλήσεις στην Ευρώπη» τονίζει στο βιογραφικό του ο κ. Βαρουξής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News