Η ΝΔ βρίσκεται... παντού λίγο πριν τις ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές
Η ΝΔ βρίσκεται... παντού λίγο πριν τις ευρωεκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης και Λευτέρης Αυγενάκης κάνουν περιοδεία

Επτά εβδομάδες πριν την ευρωκάλπη, την οποία η Νέα Δημοκρατία έχει αναγάγει σε δημοψηφισματικού χαρακτήρα εκλογική διαδικασία, η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «τα δίνει όλα», γυρνώντας απ’ άκρη σ’ άκρη την Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη βρέθηκε στην Λακωνία, ενώ σήμερα, Παρασκευή, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πλευρό του ο δραστήριος Γραμματέας και Ηρακλειώτης Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος την ίδια ώρα καταφέρνει να γυρνά σε κάθε ευκαιρία το νομό του, το Ηράκλειο.

Μάλιστα μετά τις περιοδείες του Προέδρου, ο Λευτέρης Αυγενάκης θα βρεθεί τη Δευτέρα, 8 Απριλίου στην παρουσίαση του συνδυασμού του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ενός συνδυασμού στον οποίο η ΝΔ ποντάρει καθώς πρόκειται για μια δυνατή ομάδα νέων ανθρώπων και έμπειρων επαγγελματιών, η οποία θα πλαισιώσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη, 11 Απριλίου ο Λευτέρης Αυγενάκης θα πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις, στο Αρκαλοχώρι στις 18:15   με θέμα «Ασφάλεια: Προϋπόθεση ελευθερίας και δημιουργίας» και για τον Τουρισμό στα Μάλια στις 20:15 με θέμα: «Κρήτη: Χτίζοντας ένας παγκόσμιο τουριστικό brand».

Όλη αυτή η «κίνηση» στη γαλάζια παράταξη δεν είναι τυχαία. Οι πολλαπλές εκδηλώσεις, τα κλιμάκια των βουλευτών που «σαρώνουν» την Ελλάδα, οι συνεχείς περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν στόχο να πετύχουν την υψηλότερη δυνατή συσπείρωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News