Γρηγόρης Ροκαδάκης: «Θα εξακολουθήσω να είμαι στο πλάι όσων με ψήφισαν»

Εθνικές Εκλογές
Γρηγόρης Ροκαδάκης: «Θα εξακολουθήσω να είμαι στο πλάι όσων με ψήφισαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους Βουλευτές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Ηρακλείου, κκ. Αυγενάκη και Σενετάκη συγχαίρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής, Γρηγόρης Ροκαδάκης, ευχαριστώντας  παράλληλα τον κόσμο που τον ψήφισε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή του:

«Με την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών και την έκφραση της ετυμηγορίας του Ελληνικού λαού, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για τη μεγάλη και καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του άξιου ηγέτη της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με την ευκαιρία, συγχαίρω θερμά τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της παράταξης Λευτέρη Αυγενάκη και Μάξιμο Σενετάκη και τους εύχομαι καλή και παραγωγική θητεία.

Ιδιαιτέρως συγχαίρω το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει αποφασιστικά στην γενικότερη αναβάθμιση του Αθλητισμού.

Μεγάλη αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους αγαπητούς μου φίλους και φίλες που σ’ αυτές τις εκλογές με τίμησαν με το σταυρό της προτίμησής τους. Όπως ήμουν μέχρι σήμερα, έτσι θα εξακολουθήσω και στο μέλλον να είμαι στο πλάι τους.

Τέλος, συγχαίρω θερμά όλους τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων, που με την άψογη συμπεριφορά τους κράτησαν πολύ ψηλά το επίπεδο της εκλογικής αναμέτρησης.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News