Χάρης Μαμουλάκης: Πρώτη κάθοδος και πρωτιά σταυρών!

Εθνικές Εκλογές
Χάρης Μαμουλάκης: Πρώτη κάθοδος και πρωτιά σταυρών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρ' ολα αυτά κάποιοι προσπάθησαν να τον "κόψουν"

Παρατηρώντας τη ροή της σταυροδοσίας... ο συνειρμός ήταν μονόδρομος! Αν ο Χάρης Μαμουλάκης είναι σαρωτικά πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - και μαζί με το Λευτέρη Αυγενάκη της ΝΔ είναι οι πρώτοι σε σταυρούς σε επίπεδο Κρήτης- τότε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ανακοίνωσε στην πρώτη δεκάδα και κόντεψε να τον “κόψει” τελευταία στιγμή;

Μήπως οι συνυποψήφιοί του γνώριζαν ότι έχει ρεύμα και προσπάθησαν να τον “κόψουν” εντελώς για να εκλεγούν εκείνοι; Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος ποιοι θα έκαναν κάτι τέτοιο. Υπενθυμίζουμε ότι τον Χάρη Μαμουλάκη τον έβαλαν τελευταία στιγμή ως τον ενδέκατο υποψήφιο.

Ακούστηκαν κάνα δυο-τρία ονόματα συνυποψήφιων που έβαλαν βέτο για να κοπεί και κυκλοφόρησαν και κάποιες ανακοινώσεις, αλλά, όπως είχε πει και ο κ. Μαμουλάκης στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της επίσημης προεκλογικής περιόδου στην εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο” της “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Λευτέρη ΣΥμβουλάκη, υπήρξε μια διελκυστίνδα, όμως από εκεί και πέρα όλα καλά. Συγκεκριμένα είχε πει: «Νομίζω ότι, παρ’ όλη τη διελκυστίνδα που μπορεί να έλαβε χώρα, όλα ολοκληρώθηκαν ομαλά και δε σας κρύβω ότι είναι ιδιαιτέρως τιμητική η δυνατότητα που μου δίνεται να δώσω και εγώ τη μάχη μου από το δικό μου μετερίζι». Η επιμονή του όμως να πολιτευτεί δικαιώνεται τώρα, ενώ και το παρασκήνιο και το “μαγείρεμα” σε βάρος του αποτυπώθηκαν υπέρ του στην κάλπη!

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής πάντως ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους αναφέροντας:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News