Ανδρέας Στρατάκης: «Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας»

Εθνικές Εκλογές
Ανδρέας Στρατάκης: «Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ σου εξηγεί τους λόγους που ο ίδιος αξίζει την ψήφο σου

Μετά από χρόνια λαθών που οδήγησαν τη χώρα σε ένα πρωτοφανές κοινωνικό, οικονομικό και αξιακό τέλμα, βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μια αλλαγή που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας τα επόμενα χρόνια και η οποία έχει ήδη ξεκινήσει.

Γράφει ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου με τη ΝΔ, Ανδρέα Στρατάκη

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου σηματοδοτούν το έναυσμα για τη νέα προσπάθεια που πρέπει να αρχίσει, ώστε να αποτραπούν οι κίνδυνοι στην Οικονομία και την εθνική Πολιτική της χώρας, με γνώμονα φυσικό το κοινό καλό και τον πολίτη.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση, με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού που να διασφαλίζει την σταθερότητα, αλλά και την προοπτική της σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Μια προοπτική, την οποία έχει ανάγκη ιδιαίτερα η Κρήτη μας, η οποία «αιμορραγεί» από κάθε άποψη, χωρίς να της αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Είναι η ώρα για τον τόπο μας, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε πολλά.

Για το καλό του τόπου, είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου. Για αυτό και ζητώ από όλους τους πολίτες, με αίσθημα ευθύνης να με εμπιστευτούν και να στηρίξουν την προσπάθεια την οποία έχω ξεκινήσει.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους Ηρακλειώτες, σε όλους τους Κρητικούς δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ σκληρά από το δικό μου μετερίζι, για να αλλάξει πορεία η χώρα μας.

Για μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Μια Κρήτη που «διψά» και έχει ανάγκη από υποδομές, αλλά και μια ουσιαστική αναπτυξιακή πορεία. Αντλώ δύναμη από όλους εσάς που έχουν αγκαλιάσει ήδη τον αγώνα μας για να φτάσουμε όλοι μαζί ψηλά σε μια νέα, πιο ελπιδοφόρα και αισιόδοξη εποχή.

Δεν είναι ώρα για πανηγύρια και τυμπανοκρουσίες, αλλά για σκληρή δουλειά και κυρίως αποτελέσματα που θα κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη, μέσα σε συνθήκες αλληλεγγύης που αποτελούν το θεμέλιο της κοινωνικής συνοχής.

Με διαφάνεια, αλήθειες, συνεργασία και σύμπραξη δυνάμεων, δίνοντας έμφαση στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να προέρχομαι από τον Πρωτογενή Τομέα και να υπηρετώ το συνεταιριστικό Κίνημα, όμως μπορώ να καταλάβω τις ανάγκες όχι μόνο των αγροτών, αλλά όλων των Κρητικών.

Γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Αγαπάμε τον τόπο μας, τη γη μας και θέλουμε να τη δούμε να προοδεύει μέσα από ένα ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο θα εφαρμοστεί από ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται να προσφέρουν απλόχερα τη Γνώση και την εμπειρία τους ανιδιοτελώς.

Είναι η ώρα που όλοι μας πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Το μέλλον των παιδιών μας.

Αξίζω την ψήφο σου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News