Εθνικές εκλογές 2019: Η Θεανώ Βρέντζου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Εθνικές Εκλογές
Εθνικές εκλογές 2019: Η Θεανώ Βρέντζου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου

Η βελτίωση των συνθηκών παροχής υπηρεσιών υγείας και η πρόληψη μέσα από ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων αποτελούν τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Ν.Δ. για την υγεία, δήλωσε την Πέμπτη 4 Ιουλίου από το Βενιζέλειο νοσοκομείο το οποίο επισκέφθηκε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Η κα. Βρέντζου συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Βενιζελείου νοσοκομείου κ. Γιώργο Μοσχοβάκη καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με ασθενείς. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της συνάντησε και τον πρώην Βουλευτή και γιατρό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο κ. Γιάννη Σκουλά, ο οποίος της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. ενημερώθηκε μεταξύ άλλων για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους καθώς και για θέματα που έχουν να κάνουν με τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τις υποδομές του νοσοκομείου.

«Ενισχύουμε τα νοσοκομεία, με 1500 ειδικευόμενους νοσηλευτές ετησίως, καθιερώνοντας την απόκτηση ειδικότητας αμέσως μετά το πτυχίο και προχωρούμε στην πρόσληψη 2.000 νοσηλευτών σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων και στην κάλυψη σε βάθος τετραετίας όλων των οργανικών θέσεων. Μειώνουμε τις ουρές παντού με αξιοποίηση της τεχνολογίας και αναβάθμιση των κέντρων υγείας» επεσήμανε στους εργαζόμενους του νοσοκομείου η κα. Βρέντζου.

Το πρωί της Πέμπτης η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. συναντήθηκε και με τους εργαζόμενους στις δομές «Βοήθεια στο Σπίτι», «ΚΗΦΗ» και «Κοινωνικό Φαρμακείο» τους οποίους ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν ενώ ενημερώθηκε για τα αιτήματά τους που έχουν να κάνουν κυρίως με τη συνέχιση των προγραμμάτων.

Από την πλευρά της, η κα. Βρέντζου επεσήμανε τη στήριξή της στα αιτήματα των εργαζομένων, τονίζοντας τη σπουδαιότητα των δομών αυτών οι οποίες, όπως είπε, είναι απαραίτητες και θα πρέπει να συνεχιστούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News