Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην λαϊκή αγορά της Νέας Αλικαρνασσού

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στην λαϊκή αγορά της Νέας Αλικαρνασσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, εμπόρους και παραγωγούς

«Αν και οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, είναι εξαντλητικοί, η επαφή με τον κόσμο, με τους συμπολίτες μου είναι πραγματική χαρά», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή επίσκεψή του σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου, στη λαϊκή αγορά της Νέας Αλικαρνασσού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη λαϊκή αγορά ο κ. Αυγενάκης μίλησε με κατοίκους της περιοχής, εμπόρους και παραγωγούς οι οποίοι του μετέφεραν  την πίστη τους πως από την επόμενη εβδομάδα, μετά τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ξεκινά μια νέα εποχή αισιοδοξίας και προόδου για ολόκληρη την κοινωνία. 

 Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

"ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

Αν και οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, είναι εξαντλητικοί η επαφή με τον κόσμο, με τους συμπολίτες μου είναι πραγματική χαρά. Σήμερα, στην λαϊκή της Νέας Αλικαρνασσού μίλησα με κατοίκους της περιοχής, εμπόρους και παραγωγούς οι οποίοι μου μετέφεραν την πίστη τους πως από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά μια νέα εποχή αισιοδοξίας και προόδου για ολόκληρη την κοινωνία. Δεν θα τους διαψεύσουμε. Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!#Ηράκλειο_έχεις_δύναμη" .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News