Εθνικές Εκλογές 2019 - Κρήτη

Συνεργασία για το καλό του Ηρακλείου δεσμεύτηκαν Θ. Βρέντζου -Σκορδαλάκη και Β. Λαμπρινός

Στο πλαίσιο της συνάντησης ,είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την πόλη αλλά και την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών του Ηρακλείου

Να συνεργαστούν για το καλό του Ηρακλείου και των δημοτών του δεσμεύτηκαν η Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη και ο Βασίλης Λαμπρινός

Να συνεργαστούν για το καλό του Ηρακλείου και των δημοτών του  δεσμεύτηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στη Λότζια η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ . κα. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ.  Βασίλης Λαμπρινός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης  που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, η κα. Βρέντζου συνεχάρη τον κ. Λαμπρινό για την επανεκλογή του ενώ ο κ. Λαμπρινός της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ,είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την πόλη αλλά και την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών του Ηρακλείου .Συζήτησαν επίσης και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 Η κ.Βρέντζου και ο κ. Λαμπρινός  δεσμεύτηκαν να έχουν μια καλή συνεργασία για το καλό του τόπου και των δημοτών του. 

Παράλληλα ,η κα Βρέντζου συναντήθηκε με τους Αντιδημάρχους  Γιώργο Καραντινό, Κώστα Βαρδαβά και Αριστέα Πλεύρη, όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους ενώ συνομίλησε και με τους υπαλλήλους του δήμου οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία. 

Στη συνέχεια ,επισκέφθηκε το  Πολύκεντρο νεολαίας ,αλλά και όλες τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο της οδού Ανδρόγεω , καθώς επίσης και  το ΚΕΠ ενώ επίσκεψη πραγματοποίησε τόσο την Πολεοδομία όσο και τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 

Σχόλια