Aπόψε η Διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΡΗΤΗ TV

Aπόψε η Διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είδηση για τους υδρογονάνθρακες της Κρήτης από τον Αλέξη Τσίπρα

Απόψε το βράδυ, στις 10, θα μεταδοθεί η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σε 8 περιφερειακά κανάλια, ανάμεσά τους και η “ΚΡΗTH TV”, την οποία εκπροσώπησε ο διευθυντής Ενημέρωσης Γιώργος Σαχίνης.

Τη διακαναλική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας σε 8 περιφερειακά κανάλια, ανάμεσά τους και η ΚΡΗΤΗ TV. Ο Αλέξης Τσίπρας σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης για την κεντρική πολιτική επικαιρότητα και τα μεγάλα ανοιχτά θέματα σε όλες τις περιφέρειες τις Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι στη διακαναλική ο κ. Τσίπρας ασχολήθηκε στο 60% της διάρκειάς της με θέματα που αφορούν στην Κρήτη, ενώ έδωσε και εξηγήσεις για τις ερευνητικές γεωτρήσεις νότια της Κρήτης, λέγοντας ότι «δε μιλάμε για πετρέλαιο, αλλά για φυσικό αέριο». Αυτό σημαίνει ότι είναι φιλικό στο περιβάλλον και την ατμόσφαιρα, με χαμηλό κίνδυνο ατυχήματος, που δε θα διαταράξει ούτε τον τουρισμό της Κρήτης, ούτε φυσικά και τις καλλιέργειές της!

Αποκλειστική δήλωση ενόψει της αποψινής του ομιλίας στο Ηράκλειο παραχώρησε στη “Νέα Κρήτη” και τον Γιώργο Σαχίνη ο πρωθυπουργός.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, «η Κρήτη είναι ένας τόπος που έχω μέσα στην ψυχή μου. Ένας τόπος που οι άνθρωποι είναι ο πλούτος της. Οι άνθρωποι που σε κάθε κρίσιμη στιγμή της ιστορίας αυτού του τόπου έστριψαν το τιμόνι προς την κατεύθυνση της προόδου. Η μεγάλη δημοκρατική παράδοση αυτού του τόπου είναι σμιλεμένη από τους αγώνες των Κρητικών. Από τα οράματα του Βενιζέλου, τη μάχη ενάντια στον κατακτητή στην Κατοχή και έπειτα τη μεγάλη πολιτική αλλαγή του ’80.

Νιώθω περήφανος που καταφέραμε αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράδοση να γίνει πλατιά στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό και τώρα, σε αυτή την κρίσιμη μάχη για το μέλλον του τόπου, η Κρήτη δίνει τον τόνο της μεγάλης ανατροπής. Οι αντίπαλοί μας συμπεριφέρονται με έπαρση και αλαζονεία, σαν να έχει λήξει η υπόθεση των εκλογών. Το έχουν ξανακάνει αυτό το λάθος, να υποτιμήσουν τον ελληνικό λαό. Ο λαός μας θα επιλέξει ελεύθερα και κυρίαρχα, στις πρώτες εκλογές μετά από 8 χρόνια που διεξάγονται σε μια Ελλάδα απαλλαγμένη από τα μνημόνια. Θα αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά για μια καλύτερη ζωή ή θα γυρίσουμε πίσω στα χέρια αυτών που μας χρεωκόπησαν και ετοιμάζουν νέα δεινά;

Την Κυριακή το πρωί, οι κάλπες θα είναι άδειες. Ας τις γεμίσουμε με τα ψηφοδέλτια της ελπίδας και της προοπτικής, τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Τώρα πρώτα και πάνω απ' όλα είναι η ζωή μας. Η περήφανη Κρήτη θα δώσει, όπως πάντα, το σύνθημα της νίκης και της ελπίδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News