Στη λαϊκή αγορά των Πατελών ο υποψήφιος βουλευτής Αποστόλης Λουλουδάκης

Στη λαϊκή αγορά των Πατελών ο υποψήφιος βουλευτής Αποστόλης Λουλουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Συνεχίζει, και με τις επισκέψεις του στις λαϊκές αγορές της πόλης του Ηρακλείου, ο υποψήφιος βουλευτής Αποστόλης Λουλουδάκης να ενημερώνει τους συμπολίτες μας για το πολιτικό και οικονομικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 και τη νέα σκέψη που αντιπροσωπεύει ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου και εκεί συνομίλησε με τον απλό κόσμο, τους παραγωγούς και τους μικροεμπόρους, αναλύοντας με προθυμία τις προεκλογικές δεσμεύσεις και προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπεί για έξοδο της χώρας από την πολυεπίπεδη δίνη στην οποία στροβιλίζεται...

«Τα λαϊκά νοικοκυριά, ίσως περισσότερο από κάθε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανοικτά, δεκτικά σε νέα, αντισυμβατικά αλλά καλά δομημένα προγράμματα. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σε πολιτικές συνταγές, πρόσωπα και σχηματισμούς που δοκιμάστηκαν, είναι φανερό πλέον ότι δεν προκρίνεται από το σύνολο του απλού κόσμου με το αυτονόητο αίτημα για καλύτερες συνθήκες ζωής, δουλειάς και δημιουργίας για τους Έλληνες όχι σε έναν μακρινό θολό χρονικό ορίζοντα αλλά όσο το δυνατόν αμεσότερα...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News