Ελένη Βατσινά: Κοινωνική Πολιτική ως εφαλτήριο επανενεργοποίησης

Εθνικές Εκλογές
Ελένη Βατσινά: Κοινωνική Πολιτική ως εφαλτήριο επανενεργοποίησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Μεσαρά βρέθηκε υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Στην περιοχή της Μεσαράς περιόδευσε, το πρωί της Παρασκευής 28.06.2019, η υποψήφια βουλευτής του «Κινήματος Αλλαγής», Ελένη Βατσινά, που επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, τη λαϊκή αγορά στο Τυμπάκι κι εν συνεχεία τη Μονή Παναγίας Καλυβιανής καθώς και τα ιδρύματα γύρω από το Μοναστήρι.

«Οι Αδελφές επιτελούν τεράστιο έργο, για το οποίο είμαστε όλοι ευγνώμονες», σχολίασε η κ.Βατσινά, προσθέτοντας ότι πίσω από κάθε στατιστικά στοιχεία υπάρχουν άνθρωποι και πως προτεραιότητα κάθε σύγχρονου κράτους θα πρέπει να είναι η Κοινωνική Πολιτική.

«Εν έτει 2019, η έννοια της Κοινωνικής Πολιτικής δεν έχει λάβει – ακόμη – τις διαστάσεις που θα έπρεπε. Απαιτούνται μεταρρυθμίσεις στον τομέα της κοινωνικής προστασίας και του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Προστασίας με στόχο την κοινωνική συνοχή και την ανάσχεση του κύματος των συνεπειών της οικονομικής κρίσης» - τόνισε η υποψήφια βουλευτής, προσθέτοντας πως η Κοινωνική Πολιτική δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντιαναπτυξιακό μέτρο, όπως σημειώνεται με βάση τα νεοφιλελεύθερα «πιστεύω», αντιθέτως αποτελεί αναπόσπαστο κρίκο της διαδικασίας τόνωσης της πραγματικής ελευθερίας. «Η πρόνοια δίνει στον ωφελούμενο τη δυνατότητα να σταθεί ξανά στα πόδια του και να επανενεργοποιηθεί, αποφεύγοντας την περιθωριοποίηση και τον αποκλεισμό» - επισημαίνει η Ελένη Βατσινά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News