Εθνικές Εκλογές 2019 - Κρήτη

Ο Τζώρτζογλου ενώνει το Μαλεβίζι!

Αναμφίβολα το Μαλεβίζι είναι το τελευταίο διάστημα η πιο… ενεργή περιοχή του Ηρακλείου, τόσο σε πολιτικό, όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Το ντέρμπι Μποκέα-Μαμουλάκη για τις δημοτικές εκλογές των προηγούμενων μηνών, διαδέχεται τώρα η «μονομαχία» των ομάδων της περιοχής στην Α1 ΕΠΣΗ καθώς τα πέντε μεγάλα σωματεία του Μαλεβιζίου θα «κονταροχτυπηθούν» στο πρωτάθλημα!

Ο ΠΑΟΚ, ο Αλμυρός, η Δαμάστα, η Τύλισος και ο Μαραθώνας θα κάνουν πιο έντονο από ποτέ το μαλεβιζιώτικο στοιχείο στο πρωτάθλημα αλλά και με μια άλλη σημαντική παράμετρος, καθώς οι τρεις εκ των πέντε δείχνουν με τις κινήσεις τους ότι στοχεύουν στην κορυφή. Η Δαμάστα είναι γνωστό τοις πάσι ότι διατρανώνει το στόχο του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θέλει να καταφέρει ότι δεν πέτυχε πέρυσι και μεταγραφικό ντεμαράζ που δείχνει στόχο κορυφής κάνει και ο Αλμυρός. Μέσα σε όλα αυτά πάντως υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν είναι από το Μαλεβίζι αλλά καταφέρνει και το ενώνει. Και το όνομα αυτού… Νίκος Τζώρτζογλου!

Τις συμπάθειες και τις φιλίες που έχει ο Τζώρτζογλου εκεί, αν και δεν έλκει την καταγωγή του από  την περιοχή, θα τις ζήλευαν βέροι Μαλεβιζιώτες!

Αυτό φάνηκε και στην πρόσφατη μάζωξη που έγινε προς τιμήν του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στο καφενείο του Παγωμένου στο Γάζι! Εκεί ήταν άπαντες, με τα προεδρεία και τους ανθρώπους των ομάδων, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων, να δείχνουν ειλικρινή αισθήματα και στήριξη στον βουλευτικό αγώνα του Νίκου Τζώρτζογλου.

Σωματεία όχι μόνο του δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπως οι Ασίτες, με τον Νίκο Τζώρτζογλου να έχει να το λέει για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν. Αναμφίβολα είναι ο μοναδικός που αυτή την εποχή μπορεί να φέρει τόσο κοντά το Μαλεβίζι!

Σχόλια