Χ. Μαμουλάκης: «Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένους στόχους»

Εθνικές Εκλογές
Χ. Μαμουλάκης: «Έχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένους στόχους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, ο Χάρης Μαμουλάκης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνάντηση που είχε το πρωί με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη

Σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χάρη Μαμουλάκη με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Πιτσούλη.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αφού συνεχάρη για μια ακόμα φορά τους δύο άνδρες για την «μεγάλη επιτυχία», στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, του συνδυασμού «Κρήτη Η Ζωή Μας» με τον οποίο συνεργάστηκε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ - Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης συζήτησε μαζί τους για τους τρόπους και τις δυνατότητες περαιτέρω προώθησης των ζητημάτων που απασχολούν το νησί.

Ο υπ. Βουλευτής Ηρακλείου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ καλή συνεργασία που είχε τόσο με τους αιρετούς όσο και με τα υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας στη διάρκεια της θητείας του στον Δήμο Ηρακλείου, ενώ υπογράμμισε την ουσιαστική συμβολή τους στην υλοποίηση μεγάλων έργων στο νησί, όπως για παράδειγμα τα οδικά έργα (ΒΟΑΚ, δρόμος Μεσαράς) και τα μεγάλα φράγματα.

«Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: Η Κρήτη μπορεί να καταστεί ως μια περιφέρεια πρότυπο στη Νότια Ευρώπη» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη στενότερης συνεργασίας, καθώς, όπως τόνισε η τοπική κοινωνία και η οικονομία έχουν μπροστά τους προκλήσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τα τελευταία χρόνια ότι είναι στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, ο Χάρης Μαμουλάκης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι αποτελεί μια πρόταση για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη που αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στον μεγάλο εκσυγχρονισμό του κράτους και της δημόσιας διοίκησης με τη ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δημοσίου. Παράλληλα,  υλοποιούμε νέο πλαίσιο Στρατηγικών Επενδύσεων,  αξιοποιούμε χρηματοδοτήσεις 15 δισ. για τους νέους επιστήμονες, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία την επόμενη 4ετία. Και βέβαια δίνουμε προτεραιότητα στη μάχη για την κλιματική αλλαγή με ριζική στροφή στην πράσινη ενέργεια, και εκπόνηση  περιφερειακών σχεδίων για την αντιμετώπιση της» .

Σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου πρόκειται για ένα πρόγραμμα «ολοκληρωμένο, με συγκεκριμένους στόχους, κοστολογημένο και με σαφές χρονοδιάγραμμα, την ώρα που η ΝΔ το μόνο που έχει να αντιπαραθέσει είναι αοριστίες για δήθεν “μεταρρυθμίσεις”, υπό την αίρεση των θεσμών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News