Ανδρέας Στρατάκης: «Αναγκαία η αναβάθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ»

Εθνικές Εκλογές
Ανδρέας Στρατάκης: «Αναγκαία η αναβάθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου με τη ΝΔ συνεχίζει τις επισκέψεις και τις συζητήσεις

«Μεγάλος μας στόχος είναι η αναβάθμιση του ρόλου του ΟΠΕΚΕΠΕ σε συνδυασμό με τη διασφάλιση των επιδοτήσεων των δικαιούχων παραγωγών».

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Στρατάκης στη διάρκεια της επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης του είχε συνάντηση με το Διευθυντή του Οργανισμού Κώστα Αλεξόπουλο, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά τα προβλήματα του Οργανισμού, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα έχουν στο πλευρό τους με ουσιαστικό τρόπο μια σημαντική Υπηρεσία, όπως είναι ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο κ. Στρατάκης, ο οποίος, διαχρονικά μέσα από την πορεία του στο Συνεταιριστικό Κίνημα, αγωνίζεται για τη διασφάλιση των επιδοτήσεων των αγροτών και των κτηνοτρόφων τόνισε ότι μέσα από τις αλλαγές στο περιβάλλον του Πρωτογενούς Τομέα, είναι επιτακτική ανάγκη η διασφάλιση σταθερών πόρων από τη νέα ΚΑΠ για όλους, καθώς η συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση, αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο στους ανθρώπους που παλεύουν να κρατήσουν «ζωντανή» την Ύπαιθρο.

«Η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας», είπε ο κ. Στρατάκης χαρακτηριστικά.

«Η ουσιαστική παρουσία του Υπουργείου και της πολιτικής του ηγεσίας, θα θέσει και τις βάσεις για να είναι ακόμη πιο ενεργός ο ρόλος και των Υπηρεσιών του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ στην υπηρεσία των αγροτών και των κτηνοτρόφων», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News