Εθνικές εκλογές 2019: Οι προεκλογικές συναντήσεις του Παύλου Πολάκη

Εθνικές Εκλογές
Εθνικές εκλογές 2019: Οι προεκλογικές συναντήσεις του Παύλου Πολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ψήφο των πολιτών ζητούν οι υποψήφιοι βουλευτές ενόψει της 7ης Ιουλίου

Πλούσια ήταν την Τρίτη η προεκλογική δραστηριότητα του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στα Χανιά.

Το πρωί, με την συνυποψήφια στο ψηφοδέλτιο Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Μανιμανάκη, ο Π. Πολάκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στα Χανιά. Ενημερώθηκε από το προσωπικό για τις σημαντικές προσπάθειες που γίνονται στον Βιολογικό για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τις προοπτικές εξέλιξης καθώς και τις ερευνητικές μέριμνες για την εξάλειψη των όποιων συνεπειών για τις γειτονικές κατοικημένες περιοχές. Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους και το επιστημονικό προσωπικό αναδείχτηκαν τα επίδικα των επερχόμενων εκλογών και η ανάγκη να δοθεί ο απαιτούμενος πολιτικός χρόνος στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει τις φιλολαϊκές τομές που ξεκίνησαν αμέσως μετά την απαλλαγή της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία των δανειστών!

Αργότερα το μεσημέρι, μαζί με τον συνυποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Χαιρετάκη, ο Παύλος Πολάκης περιόδευσε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Αφού επισκέφθηκε τα γραφεία και το προσωπικό όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Αστ. Δνσης Χανίων, συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Επιθεωρητή Κρήτης υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων ταξίαρχο Γιώργο Λυμπινάκη. Στις συναντήσεις στο Αστ. Μέγαρο, οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν στον ρόλο της Αστυνομίας στις κοινωνικές σχέσεις, στην ασφάλεια στις μετακινήσεις στους δρόμους, στην βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση της αστυνομικής δύναμης σε σχέση με τις ανάγκες κ.α. Η διαφορά μας από το δόγμα Κωνστ. Μητσοτάκη «εσείς είστε το κράτος» στον σημερινό σύγχρονο ρόλο των αρχών ασφαλείας ως αρωγούς μιας ευνομούμενης πολιτείας και ασφαλούς διαβίωσης των ανθρώπων της, είναι πλέον εμφανής... όσο κι αν υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που μπορούν και πρέπει να γίνουν στον τομέα αυτό ! Όσο για την αριθμητική επάρκεια του Αστυνομικού προσωπικού, οι υποσχέσεις Μητσοτάκη για άμεσες προσλήψεις δεν μπορούν να αποκρύψουν την αποστελέχωση και τις γενικευμένες συνέπειες που θα επιφέρει στην ασφάλεια των πολιτών, η μνημονιακή εμμονή της ΝΔ στο σύστημα 5-προς-1 (για κάθε 5 αποχωρήσεις δημόσιων λειτουργών, μία (1) πρόσληψη).

Τέλος, αργά το απόγευμα, ο Παύλος Πολάκης συναντήθηκε στις Μουρνιές Χανίων με κατοίκους της περιοχής. Ζεστή φιλοξενία και κουβέντα χαρακτήρισαν τη συνάντηση αυτή, με συμπολίτες που διψούν για ενημέρωση και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News