Σε χωριά του Ηρακλείου ο Βασίλης Σμπώκος

Εθνικές Εκλογές
Σε χωριά του Ηρακλείου ο Βασίλης Σμπώκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Σε χωριά του Ηρακλείου, "δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής", όπως είπε, περιόδευσε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Σμπώκος.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Το Σάββατο βρέθηκε στο παζάρι των Μοιρών και ακολούθως στις τουριστικές περιοχές του Καλαμκίου και των Ματάλων κλείνοντας σε Σίβα Πετροκεφάλι και Γαλιά, ενώ την Κυριακή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο σε πλατείες καφενεία και ταβέρνες των Αρχανών των Πεζών του Χουδετσίου αλλά κι άλλων χωριών του Δήμου. Στις συζητήσεις του με τους πολίτες που του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να επικοινωνήσει τα έργα και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να καταγράψει τις προτάσεις τους ώστε να τις μεταφέρει σε αρμόδιους υπουργούς που όπως τόνισε έχουν πάντα τα τηλέφωνα τους ανοιχτά για τα προβλήματα του κόσμου.

« Στη μεταμνημονιακή Ελλάδα που οραματιζόμαστε και την οποία σχεδιάζουμε  κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη θα έχουν οι άνθρωποι του της παραγωγής. Για εμάς ανάπτυξη χωρίς τη δίκαιη συμμετοχή των του ανθρώπων του μόχθου, ανάπτυξη που δε θα αφορά τους πολλούς δεν είναι ανάπτυξη αλλά εργαλείο για να πλουτίζουν ακόμη περισσότερο οι λίγοι και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η δεξιά του κ. Μητσοτάκη. »

Μάλιστα μιλώντας με παραγωγούς αλλά και ανθρώπους του τουρισμού ο Βασίλης Σμπώκος ανέλυσε όλα όσα έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση στο αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και τόνισε τα σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα αλλά και τη διασύνδεση του με τον τουρισμό «Όσοι επισκέπτονται την Κρήτη πρέπει να μαθαίνουν και να γνωρίζουν τα αυθεντικά προϊόντα της αλλά κυρίως μέσω της αύξησης της ζήτησής τους να μπορούν και οι αγρότες-κτηνοτρόφοι να πετυχαίνουν καλύτερες τιμές για τα προϊόντα τους αλλά και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους, για την αύξηση των οποίων  έχουμε ένα πλήρες κι αναλυτικό σχέδιο»Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή σε κάθε γωνιά του Νομού προκειμένου να βρεθεί κοντά στους καθημερινούς ανθρώπους του Νομού που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News