Η Ελένη Βατσινά στους επιχειρηματίες του τουρισμού

Η Ελένη Βατσινά στους επιχειρηματίες του τουρισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελένη Βατσινά τόνισε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία μαζί τους

Σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου περιόδευσε, χθες, η υποψήφια βουλευτής ν. Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, συζητώντας μεταξύ άλλων και με ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης του Τουρισμού, προσελκύοντας -κόντρα στη λογική του all inclusive- επισκέπτες ανώτερων οικονομικών στρωμάτων, που επιδιώκουν να γνωρίσουν τον τόπο που επισκέπτονται και συνδράμουν στην κίνηση των τοπικών επιχειρήσεων.

Από την πλευρά της η κ. Βατσινά σημείωσε πως οι προτάσεις του «Κινήματος Αλλαγής» όπως διατυπώνονται και στο Σχέδιο ΕΛΛΑΔΑ περιλαμβάνουν  fast track ρυθμίσεις για την προσέλκυση επενδύσεων, την αναβάθμιση των υποδομών καθώς και τη μείωση του μεγάλου φορολογικού βάρους.

Αναφέρθηκε όμως και στον καταλυτικό ρόλο των εργαζομένων στον κλάδο, των «πρεσβευτών του ελληνικού τουρισμού» μέσω κάθε επισκέπτη που εξυπηρετούν και ο οποίος θα μεταφέρει τις εντυπώσεις του, στη χώρα του.

Η Ελένη Βατσινά τόνισε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία μαζί τους, υπό την προϋπόθεση της έμπρακτης αναγνώρισης της δουλειάς τους με συλλογικές συμβάσεις και αξιοπρεπείς αμοιβές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News