Ανδρέας Στρατάκης: Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου

Εθνικές Εκλογές
Ανδρέας Στρατάκης: Μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλώ όλο τον κόσμο να ψηφίσει τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον αγροτικό κόσμο» σημειώνει ο κ. Στρατάκης

Το πιο ισχυρό μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο και την υποψηφιότητα του Ανδρέα Στρατάκη, έστειλαν οι φίλοι και οι υποστηρικτές του, που κατέκλυσαν τον υπαίθριο χώρο του Iraklion Center, στην παραλιακή λεωφόρο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Στη διάρκεια των εγκαινίων του πολιτικού γραφείου του, ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, είδε πάνω εκατοντάδες πολίτες να τον τιμούν με την παρουσία τους και να εκφράζουν από κοντά την πίστη τους για το επιτυχές αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου. Ο κ. Στρατάκης, δέχτηκε τις ευχές φίλων του που ήρθαν από κάθε περιοχή του Νομού Ηρακλείου για να του καταδείξουν με την παρουσία τους πως πιστεύουν στον αγώνα του και είναι μαζί του και σε αυτή τη μάχη που δίνει με φόντο το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Στο πλευρό του βρέθηκαν επίσης: ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, ο Γ.Γ. της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης.Το λόγο αρχικά πήρε ο κ. Κοντός, ο οποίος είπε πως ταξίδεψε ως το Ηράκλειο για να εκφράσει τη συμπαράσταση του και τη στήριξη του στον αγαπημένο του φίλο, τον Ανδρέα Στρατάκη.

«Σε μια περίοδο που ο αγροτικός τομέας απειλείται με αφανισμό, ο οποίος δε στηρίχτηκε από την κυβέρνηση καθόλου, άνθρωποι σαν τον Ανδρέα Στρατάκη, της πρώτης γραμμής, της μάχης και οι οποίοι είναι γνώστες των αγροτικών θεμάτων, είναι απαραίτητοι. Το Ελληνικό Κοινοβούλιο χρειάζεται τον Ανδρέα, για να έχουν ισχυρή φωνή οι αγρότες», είπε χαρακτηριστικά. Το λόγο έπειτα πήρε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Καρκανάκης, ο οποίος επισήμανε πως ο Ανδρέας Στρατάκης είναι η απόδειξη της προσπάθειας για τη διεύρυνση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων με ανθρώπους άξιους, εργατικούς και πολύ ικανούς, όπως ο Ανδρέας Στρατάκης.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, που είπε ότι «στο πρόσωπο του Ανδρέα στηριζονται οι νοικοκύρηδες, οι άνθρωποι του μόχθου και της δουλειάς, που πάνε την Κρήτη μπροστά. Ο Ανδρέας Στρατάκης με την προσπάθεια του και τους αγώνες κατάφερε να παραδειγματίσει πολλούς. Θεωρώ ότι είναι τιμή για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η συμμετοχή του Ανδρέα στο ψηφοδέλτιο μας».Αμέσως μετά ο υποψήφιος Βουλευτής ανέβηκε στο βήμα. Στο ξεκίνημα του χαιρετισμού του, αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου, είπε πως ο Νομός Ηρακλείου και η Κρήτη γενικότερα, βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους της.

«Οι απλοί άνθρωποι που δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Όλοι εμείς είμαστε εδώ σήμερα για να πούμε ότι o τόπος μας, η Κρήτη μας, η Ελλάδα αξίζει κάτι καλύτερο!Είμαστε εδώ για να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα πως ο τόπος μας είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά.«Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο και μεγάλη η ευθύνη, ενώ είναι λίγος ο χρόνος για να μπορέσουμε να πούμε σε όλο τον κόσμο, ότι η σημερινή κυβέρνηση, οι άνθρωποι που ήρθαν με ψέματα και φεύγουν με ψέματα θα πρέπει να τιμωρηθούν πολιτικά για έναν και μόνο λόγο: Απαξίωσαν και καταρράκωσαν την αξιοπρέπεια του Έλληνα και τον εγωισμό του. Για αυτό και στις ερχόμενες εκλογές θα συντριβεί.

Δεν πρέπει, στο διάστημα που απομένει, να αφήσουμε κανένα περιθώριο στη μαύρη προπαγάνδα. Να μην τους αφήσουμε κανένα περιθώριο, γιατί από τα πολλά ψέματα που έχουν πει, έχουν πιστέψει πως χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ δεν υπαρχει Ελλάδα. Η αλήθεια είναι όμως πως μιλάμε για μια κατάσταση εξαθλίωσης στην κοινωνία. Ο αγροτικός τομέας για παράδειγμα έχει υποστεί τα τελευταία 5 χρόνια ανυπολόγιστη ζημιά», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατρακύλα του αγροτικού τομέα και όχι μόνο, πρέπει να ψηφιστούν άνθρωποι ικανοί και έτοιμοι να εργαστούν σκληρά για το καλό του τόπου, όπως ο ίδιος.

Απευθυνόμενος στον κόσμο ο κ Στρατάκης σημείωσε πως: «Η ψήφος στο πρόσωπο μου, είναι ψήφος στους εαυτούς σας.  Καλώ όλο τον κόσμο να ψηφίσει τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον αγροτικό κόσμο και να βάλει έναν σταυρό σε αυτόν. Γιατί έτσι βάζει έναν σταυρό στον εαυτό του. Αυτό είναι το μήνυμα μου προς όλους τους συμπολίτες μου. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς όμως ότι είμαι υποψήφιος Βουλευτής για όλους, θέλοντας να εκπροσωπήσω επάξια όλο το Νομό Ηρακλείου, όλες τις κοινωνικές ομάδες. Αυτό έκανα ως σήμερα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, αγωνιζόμενος για το Κοινό καλό», τόνισε. Και κατέληξε λέγοντας πως: «Αυτός που είμαι ως σήμερα θα είμαι και την επομένη των εκλογών. Και εάν η υποψηφιότητα μου έχει επιτυχή κατάληξη αυτή θα οφείλεται σε εσάς!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News