Λ. Αυγενάκης: «Σαν στο σπίτι του αισθάνεται στο Ηράκλειο ο Κ. Μητσοτάκης»

Εθνικές Εκλογές
Λ. Αυγενάκης: «Σαν στο σπίτι του αισθάνεται στο Ηράκλειο ο Κ. Μητσοτάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει και πάλι στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ

"Σαν στο σπίτι του αισθάνεται ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης" , σύμφωνα με το Λευτέρη Αυγενάκη καθώς επισκεπτέται για ακόμη μία φορά το Ηράκλειο, με το στενό του συνεργάτη , να έχει προετοιμάσει και οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψής του.

Σε αναμονή της άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη οι υποψήφιοι γεμάτοι αισιοδοξία, βρέθηκαν από... νωρίς στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Πρόεδρο της ΝΔ. ​

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενδύει στην Κρήτη και το Ηράκλειο, και οι προεκλογικές επισκέψεις του σε Ηράκλειο και Χανιά άλλωστε, στοχεύουν στη ενίσχυση των δυνάμεων της ΝΔ και την νίκη της “γαλάζιας” παράταξης, που επικράτησε με περιορισμένη -σε σχέση με το παρελθόν- διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι στη σημερινή του περιοδεία στο Ηράκλειο, αφού επισκεφθεί το νέο σταθμό του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, θα κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης. Στις 12 προγραμματίζεται παρέα με το Λ. Αυγενάκη να είναι στο εκλογικό κέντρο της πόλης όπου αν και μεσημέρι προβλέπεται να είναι πολύς ο κόσμος που θα τους περιμένει, ενώ το απόγευμα προγραμματίζεται ανοιχτή συζήτηση με πολίτες στο ενετικό λιμάνι της πόλης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News