Εθνικές Εκλογές 2019 - Κρήτη

Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ν.Δ.

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στην καρδιά της πόλης

Εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας επί της Αβέρωφ 1 (στο ισόγειο).

Πλήθος κόσμου, παλιά και νέα στελέχη έδωσαν το «παρών», στα εγκαίνια, ενώ το αγιασμό τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος.

Ειδικότερα, στα εγκαίνια μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν και οι υποψήφιοι βουλευτές.

«Είναι ξεχωριστή γιατί είναι η πρώτη εκδήλωση μας μετά την θριαμβευτική Νίκη της παράταξης μας στις Ευρωεκλογές και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και την καθαρή την πεντακάθαρη Εντολή των πολιτών για την Πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η Χώρα μας. Μια εντολή που ανάγκασε τον κ. Τσίπρα και την απερχόμενη κυβέρνηση του – την χειρότερη στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας- να προκηρύξει πρόωρες Εθνικές Εκλογές», είπε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου, κ. Βαγγέλης Καρκανάκης.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Καρκανάκης είπε:
«Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες

Οι συνεργάτες μου στην Νομ. Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου και εγώ, σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση μας και την παρουσία σας στην διπλή σημερινή μας εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού μας κέντρου αλλά και την παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών της παράταξής μας στο Ηράκλειο.

Η σημερινή ημέρα είναι πέρα για πέρα ξεχωριστή για όλους μας και το βλέπω στα πρόσωπά σας.

Και είναι ξεχωριστή η ημέρα αυτή για πολλούς λόγους.

Είναι ξεχωριστή γιατί είναι η πρώτη εκδήλωση μας μετά την θριαμβευτική Νίκη της παράταξης μας στις Ευρωεκλογές και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και την καθαρή την πεντακάθαρη Εντολή των πολιτών για την Πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η Χώρα μας .

Μια εντολή που ανάγκασε τον κ. Τσίπρα και την απερχόμενη κυβέρνηση του – την χειρότερη στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας- να προκηρύξει πρόωρες Εθνικές Εκλογές.

Μια εντολή που έστειλε την Ελπίδα και το χαμόγελο σε ολόκληρη την Ελλάδα και την πεποίθηση ότι τα ψέματα και οι αυταπάτες επιτέλους τελειώνουν και οι Έλληνες μπορούμε όλοι μαζί Ενωμένοι να τα καταφέρουμε.

Και το ξέρουμε... ότι όσα νέα ψέματα, όσες νέες παροχές και αν υποσχεθούν όσες αποσπασματικές αντιγραφές των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας και αν κάνουν ο κ. Τσίπρας και η παρέα του, ΔΕΝ πείθουν πια κανένα.

‘Όσα διχαστικά μηνύματα και αν προσπαθήσουν να στείλουν, όσο φόβο και αν προσπαθήσουν να σπείρουν με fake news και παραποίηση των λόγων μας, ξέρουν πια και οι ίδιοι ότι στο τέλος η αλήθεια νικάει το Ψέμα, το φως νικάει το σκοτάδι και η πραγματική ελπίδα νικάει τον φόβο.

Στις 7 Ιουλίου θα πάρουν την τελική απάντηση

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες

Η ημέρα αυτή είναι ξεχωριστή γιατί ταυτόχρονα με τα εγκαίνια του Εκλογικού μας κέντρου έχουμε την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Νίκης της παράταξής μας και στο Νομό Ηρακλείου.

 Ένα ψηφοδέλτιο που όπως και τα ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την Χώρα είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πράξη βήμα-βήμα την εντολή που έλαβε πριν τρεισήμισι χρόνια από όλους εμάς όταν τον αναδείξαμε αρχηγό της παράταξής μας. Μια εντολή που ήταν και το δικό του όραμα για μια ισχυρή ανανέωση και ένα άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην Κοινωνία, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της Παράταξης αλλά και με απόλυτη επίγνωση της ανάγκης των καιρών, να ενταχθούν στην πολιτική νέα πρόσωπα.

Έτσι έχουμε σήμερα και στο Νομό μας ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο που συμβολίζει την ανανέωση και το άνοιγμα του Κόμματός μας στην Κοινωνία μακριά από κομματικά στεγανά, παρωπίδες και αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Συμβολίζει ακόμη την ανάδειξη των ενεργών πολιτών, των ανθρώπων που μοχθούν, που πετυχαίνουν, που δημιουργούν.

Ένα Εξαιρετικό ψηφοδέλτιο που ξεχωρίζει για 11 λόγους

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή του ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΥ Γραμματέα μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ του ανθρώπου που όπως χαρακτηριστικά είχε πει ο πρόεδρος μας νομίζεις ότι βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη.

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή της πρώην αντιπερειφεριάρχη Ηρακλείου Επιχειρηματία ΘΕΑΝΩΣ ΒΡΕΝΤΖΟΥ

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή του επί σειρά ετών περιφ/κού Συμβούλου Ηρακλείου Μηχανικού ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΑΛΛΙΩΤΑΚΗ

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή του Γιατρού και προέδρου του Δημ/κού Συμβουλίου Ηρακλείου ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΣΠΑΤΗ  

 Ξεχωρίζει για την συμμετοχή του Γιατρού, πρώην προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου πάντα μάχιμου στελέχους της παράταξης μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΟΚΑΔΑΚΗ Ι

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή του πρώην βουλευτή και συμβούλου επί θεμάτων Υποδομών του προέδρου μας, πολιτικού μηχανικού ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕΝΕΤΑΚΗ

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή της Επιχειρηματία. Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΥΑΣ ΣΗΜΑΙΑΚΗ

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή του προέδρου της ΕΑΣΗ με Γνώση και προσφορά στον Πρωτογενή και στο συνεταιριστικό Τομέα ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή της - παρά το νεαρό της Ηλικίας της - ήδη γνωστής και καταξιωμένης Δημοσιογράφου ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή του προέδρου της Ε.Π.Σ.Η. με πολυετή προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο του Επιχειρηματία ΝΙΚΟΥ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Ξεχωρίζει για την συμμετοχή της Πολιτισμιολόγου Κοινωνιολόγου και Τομεάρχη του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ

Φίλες και Φίλοι,

Η Νέα Δημοκρατία πιο ανανεωμένη αλλά και πιο Ενωμένη από ποτέ με την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που εμπνέει ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει την ψήφο όλων των Ελλήνων.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και οι 11 υποψήφιοί μας θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την νίκη της παράταξης μας, που είναι καθοριστική και προαπαιτούμενο για την ανάταξη της Χώρας μας .

Γνωρίζουν καλά, γνωρίζουμε καλά ότι η μάχη τώρα δεν είναι για το σταυρό, δεν είναι καν για την Φανέλα… Η Μάχη είναι για τη ζωή μας, για τις ζωές των παιδιών μας και των εγγονιών μας. Η Μάχη είναι για την Πατρίδα, για την Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα που θέλουμε. Την Ελλάδα που Αξίζουμε.  

Σε αυτόν τον αγώνα ΔΕΝ περισσεύει κανείς. Και δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Κρατάμε την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό από την μεγάλη εκλογική νίκη των Ευροεκλογών αλλά δεν εφησυχάζουμε. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προεξοφλούμε το εκλογικό αποτέλεσμα γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος μας «Η κάλπη στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μισογεμάτη με τα ψηφοδέλτια της μεγάλης εκλογικής νίκης της 26ης Μαΐου»

 Καλούμαστε όλες και όλοι σε εγρήγορση. Στις ημέρες που απομένουν να επικοινωνήσουμε τις θέσεις και το πρόγραμμα μας με όσους περισσότερους μπορούμε. Να απευθυνθούμε και σε αυτούς που δεν ψήφισαν ή που δεν μας ψήφισαν στις Ευρωεκλογές και να τους πείσουμε να εμπιστευθούν τις προτάσεις και το όραμα μας και να δώσουν την Ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να το υλοποιήσει.  

 Πάμε όλοι μαζί και στο Νομό μας. Ενωμένοι Μπορούμε μέχρι τις 7 Ιουλίου να καλύψουμε την μικρή διαφορά που απέμεινε για να φέρουμε την Νέα Δημοκρατία πρώτη Δύναμη και στο Ηράκλειο. Να γίνει Μπλε και ο Νομός Ηρακλείου μαζί με όλη την Κρήτη μαζί με όλη την Ελλάδα.

Καλή Δύναμη, Καλό Αγώνα για την Τελική νίκη της 7ης Ιουλίου που θα δώσει την Ισχυρή εντολή στον Πρόεδρο μας και επόμενο Κρητικό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιήσει το πρόγραμμά μας για Ισχυρή Ανάπτυξη και την Αυτοδύναμη Ελλάδα που Οραματιζόμαστε, που Θέλουμε και που Αξίζουμε».  

Η υποψήφια βουλευτής Νικολέτα Σφακιανάκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ανέφερε τα εξής:

«Φίλες και φίλοι,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες…

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ σήμερα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στο Ηράκλειο. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση που μου έγινε να συμμετέχω σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Μία τιμητική πρόταση του κόμματος και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον οποίο όλοι πιστεύουμε για το όραμα του και το σχέδιο του να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Νιώθω υπερήφανη που συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο με άλλους 10 συνοποψηφίους άξιους έντιμους και ικανούς. Κάθε ένας έχει τη δική του διαδρομή και έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο Ηράκλειο.

Προσωπικά επέλεξα να συμμετέχω σε αυτό τον αγώνα γιατί ανήκω σε αυτή τη παράταξη και πιστεύω σε αυτήν και τον πρόεδρο της.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και στήνω τώρα την δική μου οικογένεια. Νιώθω λοιπόν την αγωνία κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προφέρει στα παιδιά του όλα τα εφόδια μέσα από τον καθημερινό του αγώνα για την επιβίωση αλλά και για να κάνει αυτό που στην Κρήτη ξέρουμε καλά , καλιμέντο.

Προέρχομαι όμως και από την αγορά εργασίας. 11 χρόνια εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια δέχεται μία άνευ προηγουμένου επίθεση με υπερβολική φορολογία και αβάστακτες οικονομικές και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις. Πιστεύω στη ΝΔ και το σχέδιο της για την ανάπτυξη της χώρας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στη δημιουργία θέσεων εργασίας οι οποίες θα φέρουν πίσω πολλούς ανθρώπους της ηλικίας μου που έστρεψαν στο εξωτερικό τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο.

Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα πόρτα- πόρτα , χωριό - χωριό όπως εμείς στη ΝΔ ξέρουμε να μαχόμαστε. Το έζησα στη ΔΑΠ, το έζησα στην ΟΝΝΕΔ ως ενεργό μέλος, το έζησα όμως και σαν το παιδί μίας οικογένειας που δίνει μάχες για αυτή τη παράταξη.

Είμαι εδώ, είμαι νέα αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Είμαι εδώ με όρεξη για δουλειά, με  τόλμη σχέδιο, καθαρά και τίμια για να  γράψουμε μαζί το επόμενο κεφάλαιο.

Με αφορμή τα εγκαίνια λοιπόν του εκλογικού μας κέντρου θα ευχηθώ σε όλους καλό αγώνα για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα . Όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για το Ηράκλειο που μπορεί να γίνει επιτέλους μπλε…».

Σχόλια