Εθνικές Εκλογές 2019 - Κρήτη

Ο Ανδρέας Στρατάκης στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου για τα προβλήματα των επιχειρήσεων

Εκλογικός «πυρετός» λίγο πριν την 7η Ιουλίου

Σε μια ευρεία συνάντηση στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Βιομηχανικής περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΠΒΗ), πραγματοποιήθηκε, παρουσία και του μέλους του Συνδέσμου και προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου και υποψήφιου Βουλευτή Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέα Στρατάκη.

Στη σύσκεψη στην οποία μετείχε ο ίδιος, αλλά και ο συνυποψήφιος του Λευτέρης Αυγενάκης, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα φλέγοντα και άλυτα –ως σήμερα– προβλήματα που ταλανίζουν τη Βιομηχανική περιοχή.

Τέθηκαν ζητήματα υποδομών, ασφάλειας, Καθαριότητας τα οποία έχει ανάγκη η συγκεκριμένη βιομηχανική ζώνη, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το φορολογικό ζήτημα, καθώς και η επιτακτική ανάγκη για την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που «στραγγαλίζουν» τους επιχειρηματίες και αποτρέπουν κάθε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Στρατάκης στο περιθώριο της συνάντησης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 7ης Ιουλίου.

Σχόλια