Ανδρέας Στρατάκης: «Δεσμεύομαι να αγωνιστώ σκληρά από το δικό μου μετερίζι»

Εθνικές Εκλογές
Ανδρέας Στρατάκης: «Δεσμεύομαι να αγωνιστώ σκληρά από το δικό μου μετερίζι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι η ώρα για τον τόπο μας, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε πολλά», αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Στρατάκης, σε δήλωσή του!

«Η Κρήτη έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση, που να διασφαλίζει την σταθερότητα», τονίζει μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Στρατάκης σε γραπτή δήλωσή του, τονίζοντας πως η κάθοδός του στο στίβο της Πολιτικής και η διεκδίκηση μιας εκ των θέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου ήρθε μετά από την τιμητική πρόσκληση του προέδρου της Ν.Δ.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία έχει πλάνο και όραμα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους», αναφέρει ο κ. Στρατάκης στη δήλωσή του, τονίζοντας «με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους Ηρακλειώτες, σε όλους τους Κρητικούς, δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ σκληρά από το δικό μου μετερίζι, για να αλλάξει πορεία η χώρα μας».

Πιο αναλυτικά στη γραπτή του δήλωση ο κ. Στρατάκης, αναφέρει τα εξής:

«Ο Νομός Ηρακλείου τα τελευταία χρόνια βιώνει με οδυνηρό τρόπο τις συνέπειες της Πολιτικής που εφαρμόστηκε από μια κυβέρνηση που γύρισε την πλάτη στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και όλους τους πολίτες, όχι μόνο του Νομού, αλλά ολόκληρου του νησιού.

Η Κρήτη έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση, που να διασφαλίζει την σταθερότητα, αλλά και την προοπτική της σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Μια προοπτική, την οποία έχει ανάγκη ιδιαίτερα το νησί μας, που «αιμορραγεί» από κάθε άποψη, χωρίς να του αξίζει η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Η κάθοδος μου στο στίβο της Πολιτικής και η διεκδίκηση μιας εκ των θέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ήρθε μετά από την τιμητική πρόσκληση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έχει πλάνο και όραμα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Έναν σχεδιασμό, που πρέπει να εφαρμοστεί, προκειμένου ο Πρωτογενής Τομέας να αποκτήσει τη δυναμική που του αξίζει, ως ένας εκ των δύο βασικών πυλώνων της Οικονομίας.

Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι - μέσα από ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο - να αλλάξει πορεία η χώρα μας, μέσα από σκληρή δουλειά και κυρίως αποτελέσματα που θα κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη, μέσα σε συνθήκες αλληλεγγύης που αποτελούν το θεμέλιο της κοινωνικής συνοχής.

Με διαφάνεια, αλήθειες, συνεργασία και σύμπραξη δυνάμεων, δίνοντας έμφαση στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Είναι η ώρα για τον τόπο μας, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε πολλά.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους Ηρακλειώτες, σε όλους τους Κρητικούς, δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ σκληρά από το δικό μου μετερίζι, για να αλλάξει πορεία η χώρα μας.

Για μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια Ευρώπη που αλλάζει. Μια Κρήτη που «διψά» και έχει ανάγκη από υποδομές, αλλά και μια ουσιαστική αναπτυξιακή πορεία, απαλλαγμένη από το «τέρας» της γραφειοκρατίας. Μια Κρήτη που απαιτεί δίκαιη μεταχείριση και ισονομία, που ζητά ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα και περισσότερες θέσεις εργασίας. 

Η υποψηφιότητα μου είναι μια απόλυτα συνειδητή πράξη. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να προέρχομαι από τον Πρωτογενή Τομέα και να υπηρετώ το συνεταιριστικό Κίνημα, όμως μπορώ να καταλάβω τις ανάγκες όχι μόνο των αγροτών, αλλά όλων των Κρητικών.

Γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα. 

Για αυτό και ζητώ από όλους τους πολίτες να με εμπιστευτούν και να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκινώ στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News