Εθνικές Εκλογές 2019 - Κρήτη

Λευτέρης Αυγενάκης: Το βίντεό του για το αλκοόλ

Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μία ανάρτηση με κοινωνικό μήνυμα έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του ο Γραμματέας της ΝΔ κι εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο, 15 μόλις δευτερολέπτων, ο Λευτέρης Αυγενάκης επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς, για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δεν είναι άλλωστε, η πρώτη φορά που ο Γραμματέας της ΝΔ ασχολείται με το ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Εδώ και χρόνια έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εκδηλώσεις ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του φόρουμ “Οδηγούμε με ασφάλεια”, ενώ υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές του προγράμματος της ΝΔ για την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων που φέρει τον τίτλο “Προσέχω”.

Στόχος του είναι η προβολή του, να συμβάλει στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, τη στιγμή που στη χώρα μας, και ιδιαίτερα στην Κρήτη, το αλκοόλ αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Αυγενάκης:

«Εμείς οι Κρητικοί ξέρουμε να χαιρόμαστε και να γλεντάμε. Το κάνουμε όμως με υπευθυνότητα, με σεβασμό πρωτίστως στον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά και στους γύρω μας.

Λέμε ΝΑΙ στην απόλαυση και στην διασκέδαση, αλλά ΌΧΙ στην εξάρτηση.

Λέμε ΝΑΙ στην υπευθυνότητα και ΌΧΙ στην «μαγκιά» του πίνω μέχρι να μεθύσω.

Το μεθύσι δεν είναι μαγκιά, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι μαγκιά!

Δεν αφήνουμε το ποτήρι να ξεχειλίσει!» 

Σχόλια