Δυναμικά μπήκαν & επίσημα στην προεκλογική περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο Ρέθυμνο

Δυναμικά μπήκαν & επίσημα στην προεκλογική περίοδο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο Ρέθυμνο
Το Επιμελητήριο και το ξενοδοχείο Αχίλλειον, αντίστοιχα, φιλοξένησαν την πρώτη τους ανοιχτή εκδήλωση με σχεδόν ταυτόχρονη έναρξη

Στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου με ανοιχτή εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκε το έργο της κυβέρνησης μέχρι την επιτυχή έξοδο από τα μνημόνια και εκφράστηκε η ανάγκη παραμονής στην νέα πραγματικότητα της Ελλάδας, μακριά από το ταμειακό έλλειμμα, την χρεοκοπία, την ανασφάλεια και την ανεργία, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τονίστηκε ότι και το Ρέθυμνο είδε πολλά και σημαντικά αναπτυξιακά έργα να υλοποιούνται μακριά από παλαιοκομματικές πρακτικές με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ να υπόσχεται συνέχεια του αγώνα για το καλό του τόπου, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της κάλπης.

Στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Αχίλλειον, συγκεντρώθηκαν μέλη της ΝΔ στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση, όπου τονίστηκε ο στόχος του να βγάλουν νικήτρια την παράταξη και οι εθνικές κάλπες, μετά τη νίκη στις ευρωεκλογές και τη διασπορά ψήφων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν είναι ακόμα γνωστό, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, είναι ωστόσο ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφθεί την Κρήτη ξανά, ο επικεφαλής της παράταξης, Κυριάκος Μητσοτάκης. ενώ μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχαν ακόμα οριστικοποιηθεί τα 4 ονόματα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο Ρέθυμνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News