Εκλογές 2019: Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην ΚΡΗΤΗ TV

Εκλογές
Εκλογές 2019: Αποκαλυπτική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Μπακογιάννη, στην Βίκυ Παπαδογιαννάκη αφού συντονιστείτε την Κυριακή, στην ΚΡΗΤΗ TV, στις 21:40

Αποκαλυπτική εμφανίστηκε, μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV” και στη Βίκυ Παπαδογιαννάκη, η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές κατέρχεται ως υποψήφια βουλευτής στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Χανιά.

Η κ. Μπακογιάννη εξήγησε ότι ο θάνατος του πατέρα της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και τα τελευταία του λόγια ήταν η αφορμή για να αποφασίσει να αφήσει την εκλογική περιφέρεια της Αθήνας και να κατέβει υποψήφια στην Κρήτη.

Είπε ότι η πόρτα του γραφείου της θα παραμείνει ανοικτή, επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχασε το παιχνίδι» όταν σταμάτησε να επικοινωνεί με τον απλό κόσμο.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων αναφέρθηκε στις προτεραιότητές της για τα Χανιά, τα οποία, κατά την εκτίμηση της, όπως και συνολικά η Κρήτη, «είναι η πιο αδικημένη περιοχή της Ελλάδας».

Για την εκλογή του γιου της, Κώστα Μπακογιάννη, στον Δήμο Αθηναίων δεν έκρυψε τη χαρά της, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο η θητεία του να αποτελέσει το πρώτο σκαλοπάτι για να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι συμπεριφέρθηκε όπως θα συμπεριφερόταν κάθε Ελληνίδα μάνα που θα έβλεπε τον γιο της να πετυχαίνει, ενώ αποκάλυψε πως αισθάνθηκε να χάνει το μέτρο, για μια γυναίκα του δικού της πολιτικού προφίλ.

Το κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε ότι έχει πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάτε ότι είμαι η αγαπημένη της τρομοκρατίας. Ο άντρας μου δολοφονήθηκε από τη “17 Νοέμβρη”, ενώ κι εγώ πυροβολήθηκα, και μάλιστα από ενάμιση μέτρο. Γι’ αυτό κι έχω πάντα φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, απέναντι στην οποία είμαι ευγνώμων».

Σχολιάζοντας την απομάκρυνση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝ.ΑΛ. η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι οι αποχωρήσεις στελεχών είναι ζητήματα εσωκομματικά, ωστόσο υπογράμμισε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αποτελέσει τον βασικό της αντίπαλο σε αμέτρητες τηλεοπτικές συνεντεύξεις και επευφημώντας τον είπε: «Υπάρχουν πολιτικοί που ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής και καθηλώνουν το ακροατήριο και υπάρχουν και άλλοι που μιλούν και αδειάζουν τα έδρανα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανήκε στην πρώτη κατηγορία».

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 21:40.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News