Το «ευχαριστώ» στην Ελένη Βατσινά!

Ηράκλειο
Το «ευχαριστώ» στην Ελένη Βατσινά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου της Ελ. Βατσινά μιλά για την εμπειρία του κατά την προεκλογική περίοδο, στο πλάι ενός νέου και πολλά υποσχόμενου ανθρώπου

«Το χρονικό διάστημα που πέρασε, ζήσαμε τις εθνικές εκλογές και την προεκλογική περίοδο. Σε εμένα, δόθηκε η ευκαιρία να ζήσω την προεκλογική περίοδο, κοντά σε ένα νέο άνθρωπο που αποφάσισε να διεκδικήσει, με την υποψηφιότητά του, την εκλογή στο νομό Ηρακλείου με το "Κίνημα Αλλαγής".

Βρέθηκα στο πλευρό ενός νέου ανθρώπου με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, σπουδές αλλά πάνω από όλα προσγειωμένο, παρά την οικονομική επιφάνεια που διαθέτει.

Μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω δίπλα της, στο πολιτικό της γραφείο και βέβαια το δέχτηκα με χαρά.

Η όλη περιοδεία στο νομό Ηρακλείου μου θύμισε πολλά:

Ανθρώπους που γνώριζα ως φίλους, ανθρώπους που γνώριζα ως συντρόφους, αλλά και πολλούς φίλους με τους οποίους συνεργάστηκα σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις για τον ίδιο πολιτικό χώρο και τους οποίους γνωρίζω πολλά χρόνια.

Για αυτή τη συνεργασία, οφείλω να σε ευχαριστήσω δημόσια, Ελένη Βατσινά, γιατί μου έδωσες την ευκαιρία να θυμηθώ αυτά που έχω ζήσει, τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και δε βλέπω συχνά, μα πάνω από όλα, ένιωσα ότι υπάρχω και είμαι δυνατός!

Να ξέρεις, ότι κέρδισες σε αυτή την εκλογική μάχη! Σε αυτό που ξεκινάει τώρα για σένα, θα είμαι κοντά σου από σήμερα, για να οργανώσουμε το "αύριο" και να είσαι έτοιμη για την επόμενη ημέρα, οπότε πιστεύω ότι θα είσαι πρώτη και με διαφορά, γιατί αξίζεις να εκπροσωπήσεις με την παρουσία σου τη νέα γενιά, μέσα στο χώρο που επέλεξες να βρίσκεσαι.

Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για την συνεργασία και πιστεύω σε σένα!

Γιάννης Βασιλάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News